A Budapesti 2. és 3. Kerületi Ügyészség vádat emelt egy 40 éves férfival szemben, aki még 2013-ban, Budapest 2. kerületében megtámadott és megbecstelenített egy hazafelé sétáló 17 éves lányt.

Követni kezdte

A vádirat szerint a vádlott 2013. július 29-én éjjel a 2. kerületben figyelt fel a buszról leszálló, hazafelé tartó 17 éves lányra, akit követni kezdett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Utolérte

Amikor a férfi utolérte a fiatal lányt, mellé lépett, egy hirtelen mozdulattal kitépte a kezéből a telefonját, majd rátámadt, derült ki az ügyészség által közzétett közleményből.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Próbált védekezni, de hiába

Lefogta a lány karjait és befogta a száját, majd a vállára emelte és akarata ellenére egy közeli bokros területre vitte. A lány próbált védekezni, ütlegelte a férfi hátát és segítségért kiabált.

Befogta a száját

A bokros területen a férfi a lányt a földre kényszerítette, az orrát és száját is befogta, ezért a megfélemlített, levegő után kapkodó lány egy kis idő múlva felhagyott az ellenállással.

Megbecstelenítette

A vádlott a kiskorú sértettet ezután megbecstelenítette, majd kivette a táskájából annak lakcímkártyáját, azon megnézte, hogy hol lakik, majd annyit mondott neki, hogy ne jelentse fel.

Szóltak a rendőrségnek

A lány ezt követően, egy alkalmas helyzetben ott hagyta a férfit és haza sietett, ahol az édesanyja értesítette a rendőrséget.

Rácsök mögé

A Budapesti 2. és 3. Kerületi Ügyészség a 40 éves férfival szemben most emelt vádat, vele szemben végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozták a vádiratban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

„Minden nap a lelkével alszom” – Így él egy olasz börtönben a magyar anya, aki meggyilkolta kisfiát

Kiemelt kép: Illusztráció