Egymás után két motoros baleset is történt Újbudán. Az egyik a Budaörsi úton, a másik pedig a Nagyszőlős utcánál történt. A BudapestKörnyéke.hu tudósítója a helyszínekről jelentkezett.

Baleset a Budaörsi úton

Információink szerint a Budaörsi úton történt balesetben egy román rendszámú Peugeot a külső sávból jobbra, egy telepre kanyarodott, ahol szaggatott volt a vonal, mert mellette még buszsáv is található. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Előzni készült

A motoros valószínűleg a buszsávban akart jobbról előzni / kerülni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

A motoros súlyosan sérült

Ekkor történt az ütközés, melynek következtében a motoros átrepült az autón és a szélvédőbe csapódott. Ezután az aszfaltra zuhant, nem volt eszméleténél. A férfi súlyosan megsérült, az autóban utazók azonban nem sérültek meg, írta meg a BudapestKörnyéke.hu.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Vért szállító motoros is ütközött

A Nagyszőlős utcánál történt baleset során pedig egy német rendszámú Seat és egy szirénázva érkező vérszállító-motor ütközött össze. Az autóban több gyermek is utazott, ám szerencsére nem sérült meg senki. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

A motor az autó alá csúszott:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kiemelt kép: Helyszíni felvételek – Forrás: Gombkötő Krisztián