Szívszorító! Szörnyethalt egy 10 éves kislány egy durva balesetben a Zala megyei Bocföldénél. A gyermek anyja vezette az autót, ami letért az útról, majd megpördült, és éppen egy kisbusz elé sodródott, ami hatalmas erővel nekicsapódott. Pont azon a részén, ahol a lány ült.

Személygépkocsi és kisteherautó ütközött

Csütörtökön délelőtt egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 7410-es út 4-es kilométerénél, Bocfölde település határában. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltókat riasztották a műszaki mentéshez, ők áramtalanították a járműveket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Üzemanyag került az úttestre

Összesen négyen utaztak az autókban, két embert feszítővágó segítségével emeltek ki a tűzoltók. A kisteherautó üzemanyag kannákat szállított, melyek közül az egyikből üzemanyag került az úttestre. Az egységek felitatták azt. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre érkezett, ahol teljes útlezárás volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy kislány halt meg

Az első hírek arról szóltak, hogy egy Peugeot 306-os típusú személyautó és egy Volkswagen Transporter típusú gépkocsi ütközött össze Bocfölde és Sárhida között. A személyautóban utazó lány a helyszínen életét vesztette, a sofőrt, valamint a Volkswagenben utazó két személyt sérüléseik miatt kórháza szállították – írta a zaol.hu portál.

A kisbusz elé sodródtak  

A Tények tudósítása szerint a gyermek anyja vezette az autót, ami letért az útról, majd megpördült, és éppen egy kisbusz elé sodródott, ami hatalmas erővel nekicsapódott. Éppen azon a részén, ahol a lány ült.

Menthetetlen volt

A kocsi jobb oldala az ütközés után teljesen benyomódott. A 10 éves kislány a helyszínen életét vesztette. Ahogy a mentők fogalmaztak, az élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, nem tudták megmenteni az életét.

A tragédia helyszíne

Halálos ütközés

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 76-os számú főút 48-as kilométerszelvényében, Alsónemesapáti és Zalaegerszeg között. Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautó. A baleset következtében három személy olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Áttért a szembe jövő sávba

A helyszínről származó információk szerint egy Keszthely felé tartó Seat Cordoba típusú személyautó vezetője az alsónemesapáti kereszteződéshez közeledve elvesztette uralmát járműve felett és áttért a szembejövők sávjába, ahol az érkező Honda SUV személygépkocsival ütközött össze.

Hárman vesztették életüket

A Zalaegerszeg felől jövő Seat Cordobában ketten haltak meg: egy 17 éves lány és egy fiatal nő. A Hondát vezető férfit könnyű sérülései miatt vitték kórházba, a mellette utazó 70 éves felesége viszont életét vesztette a drámai balesetben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a csütörtöki tragédia helyszíne. Fotók: Zalaegerszeg HTP