Ugyanakkor súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, de még így csoda, hogy nem veszítette azonnal életét. Mindez egy hírhedten veszélyes átjáróban történt.

Azonnal érkezett a vonat

A rémes baleset még pénteken történt a Veszprém vármegyei Tapolcán. A város vasútállomásáról épp egy tehervonat indult el, amikor a fehér Audi bal oldalról egyszer csak egyenesen a szerelvény elé kanyarodott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ebben az átjáróban történt a baleset

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Súlyosan megsérült, de életben maradt

Azonnal megérkeztek a tűzoltók, ugyanis csak az ő segítségükkel lehetett kiszabadítani a sofőrt a roncsok közül. Noha hihetetlen szerencsével túlélte a balesetet, azonban súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Neuralgikus pont

Egy szemtanú a Delta hírek beszámolója szerint azt mondta, az autó megállás nélkül kanyarodott rá a sínekre, közvetlenül a tehervonat elé. A történteket követően a szemtanúk hívtak segítséget. Egyikük hozzátette, nem ez volt az első ilyen baleset az átjáróban, ahová nemrégiben kamerát szereltek fel.

Elsőre nem gondoltak ütközésre

„Először csak a kocsi egyik oldalát láttuk, és az távolról sértetlennek tűnt, azt hittük, hogy fennakadt a síneken” – magyarázta az egyik autós, aki megállt segíteni. „Ezután viszont megláttuk a másik oldalát, az már teljesen össze volt roncsolódva a sofőr felőli részén. Nagyon sokan voltak körülötte, a tűzoltók is dolgoztak” – idézte fel.

Miért van ott ennyi baleset?

Emellett hihetetlennek nevezte, hogy abból a roncsból élve szedték ki a sofőrt. Az biztos, hogy mostantól két születésnapja lesz – tette hozzá. Egyúttal azt is megerősítette, hogy rengeteg baleset történik, noha nem látja ennek okát.

Teljesen érthetetlen

„Belátható a szakasz, egy régi laktanya van itt, emellett fényjelzés és STOP tábla is. Hogy ebben az esetben mi történhetett, arról halvány fogalmam sincs. A nap aznap nagyon erősen sütött szemből, így lehet, hogy elvakíthatta” – találgatott. Ám arra neki sem volt tippje, hogy a sofőr miért nem nézett szét – olvasható a Bors cikkében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A mentés pillanatai

Roncs a vágányokon

A totálkárosra tört autó

(Cikkünkben használt képeinket a Tapolcai Önkormányzati Tűzoltóság készítette.)