Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze csütörtökre virradóra a Pest vármegyei Galgahévízen. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje a roncsba szorult, életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Írásunk végén mutatjuk az Aszódi Katasztrófavédelmi Őrs helyszíni felvételeit.

„Megérte küzdeni”

„Túlélte… Az alapján, amit látunk, szinte hihetetlen, de így van. Vajon, az a jobb, ha a legrosszabbra készülünk, vagy az, amikor a legjobbat feltételezzük? Minden nap úgy indulunk szolgálatba, hogy valakiért ma is küzdeni fogunk…. Megérte küzdeni” – írta Facebook-oldalán a Katasztrófavédelem egy ma hajnalban történt, súlyos baleset kapcsán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autóbusz és személygépkocsi ütközött

Autóbusz és személygépkocsi ütközött össze csütörtökre virradóra a Pest vármegyei Galgahévízen, a Fő úton. Az ütközés következtében a személyautó sofőrje a roncsba szorult, az összetört gépkocsi forgalmi akadályt okozott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feszítővágó és nyomóhenger

Az aszódi hivatásos tűzoltók feszítővágó és nyomóhenger segítségével a sérültet kiszabadították a roncsból, majd áramtalanították és átvizsgálták a járműveket. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt lezárták.

Nem szállított utasokat

Az autóbusz nem szállított utasokat, a sofőrnek nem esett baja, a roncsból kimentett ember viszont súlyos, életveszélyes sérüléseket szerzett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Aszódi Katasztrófavédelmi Őrs