Galambos Lajos egészségi állapota napról napra rosszabb, ezt mondja a mulatós sztár ügyvédje. Dr. Csontos Zsolt szerint úgy kell elképzelni a zenész napjait, mint amikor valaki kórházban fekszik, és éjjel-nappal nővérek figyelnek rá. Lajcsi úgy nyilatkozott: a családja támogatása és az a tudat tartja életben, hogy ki fog menni a börtönből.

Április végén vonult börtönbe

Ahogyan arról beszámoltunk, Galambos Lajos április 26-án kezdte meg a büntetése letöltését. A baracskai börtönbe vonult be, ám már akkor sem örvendett túl jó egészségi állapotnak. Akkor is mentővel vitték a börtönbe. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházba került

Nem sokkal később már arról írtunk, hogy nincs Baracskán Mivel rosszabb lett az állapota, így a büntetés-végrehajtás berettyóújfalui központi kórházába szállították át. Jogi képviselője akkor azt mondta, hogy bár pszichésen nincs gond Lajcsi állapotával, fizikailag nem viselte jól a börtönben töltött időszakot.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Orvosi vizsgálatoknak vetették alá

A trombitaművészt alaposan kivizsgálták és alátámasztást nyert az, hogy miért is kértek halasztást Lajcsi büntetése letöltése kapcsán annak idején. Lajcsi jogi képviselője azt mondta, „több életmentőnek is nevezhető” műtét várhat ügyfelére, ha kikerül a börtönből. A vizsgálatok után azonban visszaszállították Galambos Lajost a baracskai börtönbe. Ott a gyengélkedőre került azon nyomban.

Keveset eszik

Állítólag amióta bevonult, alig eszik. Ennek a jogi képviselő szerint nem lelki, hanem egészségügyi okai vannak. A zenész ügyvédje, dr. Csontos Zsolt legutóbb a Story magazinnak nyilatkozott ügyfele hogyléte felől. Mint mondta, Galambos állapota nem javul.

Napról napra rosszabb

„A bevonulásától a betegszobán tölti a napjait. Nem javul az egészségügyi állapota, mondhatni, napról napra rosszabb. Nyilvánvalóan az alapbetegségeinek nem tesz jót ez az élethelyzet. De a rémhírekkel ellentétben nincsen életveszélyben!” – mondta a jogi képviselő.

Egyedül egy szobában

Az ügyvéd hozzátette: a zenész napjait úgy kell elképzelni, mint egy kórházban fekvő betegét, akire éjjel-nappal nővérek vigyáznak. Esetében viszont nincsenek betegtársak, hiszen egyedül van egy szobában, és arra vár, hogy a szeretteivel beszélhessen.

Nem kérte a pszichológus segítségét

Galambos az ügyvédjén kívül a családtagjaival is rendszeresen kommunikál, személyesen viszont egyikükkel sem találkozott a bevonulása óta. Lajcsi kérhetné börtönpszichológus segítségét, de még nem tette meg, vagyis mentálisan minden bizonnyal jól van.

Családja támogatása tartja életben

A zenész is rövid nyilatkozatot tett a magazinnak. Elmondta: a családja támogatása és az a tudat tartja életben, hogy ki fog menni a börtönből. Hozzátette, nem kell érte aggódni, a jogi képviselőjével pedig jelenleg is azon dolgoznak, hogy a kérelmeit pozitívan bírálják el, és a kiszabott börtönbüntetését ne kelljen leülnie. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Galambos Lajos. Fotó: TV2