Csütörtökön reggel 7 órakor a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Madarász utcai babamentő inkubátorában hagytak egy újszülött kislányt. A csecsemőt Madarász Pannának nevezték el. A gyermekkórházban a babamentő inkubátor 2009 óta működik, ez idő alatt 11 babát helyeztek el benne.

Újszülött az inkubátorházban

Csütörtökön reggel 7 órakor a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Madarász utcai babamentő inkubátorában hagytak egy újszülött kislányt. A babát 2100 gramm súlyúnak mérték, az orvosi vizsgálatok alapján egészséges, gondos ápolásban, folyadékpótlásban és táplálásban részesül. Az újszülöttet Madarász Pannának nevezték el – számolt be róla az intézmény a Facebook-oldalán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy édesanya sem jelentkezett.

Mint írták, a gyermekkórházban a babamentő inkubátor 2009 óta működik. Ez idő alatt 11 babát helyeztek el benne, az édesanya egyetlen esetben sem jelentkezett utólag.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szinte mindig hajnalban „érkeztek”

Újszülött és több napos baba is volt eddig közöttük, legtöbbjük felöltöztetve érkezett, szinte mindig hajnalban.

Legyen csodás élete!

„Panna a 12. kisbabánk. Kívánjuk, hogy legyen áldott és csodás élete!” – zárták a bejegyzést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sikeres babamentés Budapesten

Sikeres babamentés Budapesten

Sikeres babamentés Budapesten

Sikeres babamentés Budapesten

Kiemelt kép: Madarász Panna. Fotók: Facebook/ Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet