Egy személygépkocsi és egy tehergépjármű ütközött össze a 65-ös számú főúton, Hőgyész közelében. Az autó sofőrje súlyosan megsérült, egy gyermek és az édesanyja ugyancsak kórházba került a baleset után. Beszámolónk végén mutatjuk a Tamási Tűzoltók helyszínen készült fotóit.  

Tehergépjármű és autó ütközött

A délutáni órákban érkezett a jelzés, miszerint a 65-ös számú főúton, Hőgyész és Kalaznó elágazásánál egy személygépjármű, valamint egy tehergépjármű ütközött. A személygépjárműben 3 felnőtt és 1 gyermek utazott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Súlyos sérüléseket szenvedett a sofőr

A baleset következtében a gépjármű vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, a gyermeket és édesanyját kivizsgálás céljából kórházba szállították a mentők. A tehergépjármű vezetője nem sérült a baleset során.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Törmelék és motorolaj az úton

Az ütközés következtében nagy mennyiségű törmelék, motorolaj és hűtővíz terítette be az érintett útszakaszt. A kiérkező egység áramtalanítást hajtott végre, valamint az érintett útszakasz tisztításában vett részt a közútkezelő munkatársaival. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt teljes útzár, majd félpályás forgalomkorlátozás volt érvényben a helyszínen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebok/Tamási Tűzoltók