Súlyos égési sérüléseket szenvedett egy kislány az egyik békéscsabai iskolában csütörtökön, a déli órákban. A szerencsétlenül járt gyereket mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Megégett egy kislány

Csütörtökön dél körül riasztották a mentősöket a békéscsabai iskolához, ahol egy általános iskolás kislány égett meg. A tanuló az ebédszünetben egy rossz mozdulatot követően öntött magára egy tál forró ételt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helikopterrel vitték kórházba  

A baleset szemtanúi azonnal értesítették az iskola védőnőjét, aki a mentők kiérkezéséig gondoskodott a gyerek ellátásáról. Az intézményhez mentőautót, mentőorvosi kocsit és helikoptert is riasztottak. Végül helikopterrel szállították az égési centrumba a sérült gyereket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem indul rendőrségi eljárás

Az RTL Híradója szerint nem indítottak rendőrségi eljárást az esettel kapcsolatban.

Szörnyű baleset

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy szörnyű baleset történt a békéscsabai konzervgyárban: az egyik alkalmazott egy forró vízzel teli aknába zuhant. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. 

Nem tudják, hogy történhetett

Egyelőre tisztázatlan, pontosan miként zuhant az asszony a vízbe. A Békéscsabai Rendőrkapitányság azonban vizsgálatot indított az ügyben: foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoznak. A rendőrök nem csak a körülményeket, de a felelősség kérdését is vizsgálják, így munkavédelmi eljárás is indult. 

Nem volt felelőtlen

Senki nem gondolja róla, hogy felelőtlenül dolgozott volna: a sógornője szerint van egy lánya, akiért bármit megtenne, így szerinte soha nem csinálna semmi olyat, aminek súlyos baleset lehet a vége.

Nem élte túl

Sajnos a fohászok ezúttal nem találtak meghallgatásra. Mint azóta kiderült: az 58 éves nő teste mintegy 85 százaléka megégett. Az orvosok mindent megtettek azért, hogy felépüljön, de a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy végül meghalt.

A lányával élt együtt

Az asszony, akinek a férje alig egy éve halt meg, a lányával élt együtt. A rendőrségen megerősítette a hírt, elárulva: immár halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció