Összeütközött több személyautó Budapest XXIII. kerületében, a Szentlőrinci út és a Szent László utca találkozásánál. A mentőkre is szükség volt. Derecskén halálos baleset történt.

Három autó ütközött

Súlyos baleset történt a 23. kerületben Budapesten. A pick-up jött a Szent László úton és nem adott elsőbbséget. Kikanyarodott balra az M5-ös felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Átcsúszott a másik oldalra

Ekkor érkezett egy Szentlőrinci úton egy Suzuki amelyet egy nő vezetett és gyerek is volt a járműben. A vétkesnek tűnő autó nekiment, ettől a Suzuki átcsúszott a szembejövő oldalra és telibe talált egy Mitsubishi Galantot.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Talán megúszták

Tudósítónk a helyszínről azt írta nekünk, hogy mind a 4-en kiszálltak az autóból, de láthatóan hárman könnyebben megsérültek, a Mitsubishi vezetőjét még vizsgálják.

A vétkesnek tűnő autó

Nyerges vontatóval ütközött

Halálos közlekedési baleset történt Derecskén. A Szováti úton egy személygépkocsi nyerges vontatónak ütközött. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette.

Őrült kergetőzés Hódmezővásárhelyen

Vádat emeltek egy hódmezővásárhelyi férfival szemben, aki édesanyjuktól erőszakkal vette vissza láthatáson lévő kiskorú gyermekeit, majd a rendőrök elől menekülve szenvedett közúti balesetet. A  férfit kiskorú veszélyeztetésének bűntettével, valamint könnyű testi sértés és társtettességben elkövetett magánlaksértés vétségével vádolják.

Családi dráma

A férfi és élettársa kapcsolatának megszakadását követően a három- és hatéves lányaik felügyeltét a bíróság az apjuknak ítélte. 2019. december 6-án a nő – a vádlottal egyeztetve – hazavitte két lányát édesanyja lakásába. Másnap a nő azzal hívta fel korábbi élettársát, hogy a kislányok nem akarnak délben hazamenni, vele szeretnének maradni.

Berúgták az ajtót

A férfi délután 3-kor a testvérével megjelent a társasház előtt. Előbb telefonon követelte vissza a gyerekeket, majd a lépcsőházba bejutva, a lakás ajtaját ököllel verték és berúgták. Az apa a lányait a hóna alá kapva indult kifelé, félrelökve az útból a nagymamát, akinek még a hátába is belerúgott.

Jöttek a rendőrök

A férfi a helyszínre érkező rendőrök elől menekülve a gyerekeket autója hátsó ülésre ültette, oda ő is beszállt, majd testvére a rendőrautót a füves útpadkán kikerülve nagy sebességgel elhajtott.

Baleset

A városban 100 km/h, a települést elhagyva pedig 180-200 km/h sebességgel ment, míg egy körforgalomba érkező autónak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, azonban a kislányokat a vádlottak nem gyermekülésben szállították, nem voltak övvel bekötve és az időjárásnak megfelelően felöltöztetve sem. Az átfázott gyerekeket az intézkedő rendőrök takarták be plédekkel.

A testvér is hibás lehet

A történtek a kislányoknak súlyos érzelmi megrázkódtatást okoztak, ehhez hozzájárult az is, hogy az esetet követően a vádlott hónapokig nem engedte őket az édesanyjukkal találkozni. Az apa testvére ellen társtettességben elkövetett magánlaksértés vétsége miatt emeltek vádat – közölte az ügyész.

Címlapfotó: Kékvillogó.hu/GK