Karambolozott két személyautó Budapest XX. kerületében, az Ady Endre utcában, a Pöltenberg utcánál. Az egyik gépkocsi egy villanyoszlopnak is nekiütközött.

Ütött a BMW

A helyszínre mentőket is hívtak – írja a katasztrófavédelem. A fotó alapján egy villanyoszlop is megrongálódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Még egy fotó a balesetről

Fotó: Balesetinfó

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Még több információ a balesetről

A BudaPestkornyeke.hu információi szerint a BMW-t egy nő vezette, aki nem adta meg az elsőbbéget. A további meghökkentő részletekért kattints ide!

Vésztőnél is a villanyoszlop állította meg az autóst

Villanyoszlopnak hajtott, majd oldalával az árokba borult egy gépkocsi a Vésztő és Szeghalom közötti út 10-es kilométerszelvényénél. A tűzoltók feszítővágóval emelték ki a jármű vezetőjét, majd átadták a mentőknek.

Itt is jöttek a mentők

Összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi a 8116-os úton, Pákozd közelében. Mindkét jármű az árokba hajtott, az egyik felborult. A helyszínre érkeztek a mentők is. 

Vízelvezetőbe zuhant az autó

Egy személygépkocsi vezetője közlekedett a Szálkára vezető úton egy kanyarban egy kerítéspillérnek ütközött, majd egy fát kidöntve egy négy méter mély vízelvezető árokba zuhant. Az autóban hárman utaztak, az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a kocsi hátsó utasa súlyosan, a sofőr könnyebben sérült. Az utóbbi ittas volt.

Elképesztő fotó

A rendőrség felvétele

Hármas karambol Lajosmizsén

Teherautóval ütközött össze egy személyautó Lajosmizsén, a Dózsa György út és Dózsatelep utca találkozásánál. A karambol egy harmadik járművet is érintett.

Elvitte, összetörte

A hétvégén egy bojti férfi bejelentést tett a rendőröknél, hogy ellopták az autóját, amelyet összetörve találtak meg.

Tolta az autót

A rendőrök örizetbe vettek egy 17 éves fiút, aki jóban volt a sértett testvérével. A srác egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntött, hogy kocsikázik egyet, ezért az éj leple alatt besurrant az ingatlanba és magához vette az indítókulcsot. Arra is gondosan odafigyelt, hogy a család ne keljen fel, ezért a járművet pár métert tolta és csak akkor indította be, amikor a háztól megfelelő távolságra ért.

Gyalog ment haza

Berekböszörményig hajtott, ott azonban egy utcában elvesztette az uralmát a jármű irányítása felett, árokba csapódott és az oldalára borulva állt meg. A fiatal nem sérült meg a balesetben, így kimászott a kocsiból és gyalog folytatta útját. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást vele szemben.

Címlapfotó: Balesetinfó