Amint arról a Kékvillogó is beszámolt rosszul lett és meghalt egy operatőr az RTL klub Nyerő Páros című műsorának forgatásán, a tragédia hírét a csatorna is megerősítette.

Ezt közölte a csatorna

„Az egyik műsor hétfői forgatási napján a gyártó partnercég szerződéses munkatársa váratlanul rosszul lett. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos, majd a helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az ellátást, de a gyors és szakszerű orvosi segítség ellenére sajnos nem sikerült megmenteni a stáb tagjának életét. Az RTL Magyarország mély részvétét fejezi ki a gyászoló hozzátartozóknak” – írta a csatorna még kedden a 24.hu megkeresésére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Minden előjel nélkül lett rosszul

A Blikk a szörnyű eset kapcsán azt írja, hogy a fiatal operatőr, Barna minden előjel nélkül lett rosszul és esett össze a forgatáson. A portál információi szerint két versenyző azonnal a segítségére sietett, a mentők is hamar a helyszínre értek, többször vissza is hozták az életbe, ám végül a szervezete feladta a harcot.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Rosszul lett és meghalt egy operatőr az RTL klub Nyerő Páros című műsorának forgatásán

Leállt a forgatás

A műsor forgatása le is állt, a játékosoknak el is kellett hagyni a helyszínt. A lapnak az egyik stábtag nyilatkozott, aki elmondta, éppen a villa konyhájában forgott egy jelenet, ahol két szereplő, Törőcsik Dani és Young G Béci beszélgettek, az operatőr ekkor esett össze. ” A két fiú azonnal megpróbált rajta segíteni, míg a többiek hívták a helyszínen tartózkodó ügyeletes orvost”

Tüdőembóliát kapott

A stábtag arról is beszélt, hogy Banát háromszor is sikerült újraéleszteni, de végül a fiatal férfi szervezete feladta a harcot, úgy tudni tüdőembólia okozta a halálát.

A versenyzőket megviselték a történtek

„A versenyzők, főleg a két fiú, nagyon összetörtek hiszen szinte a kezeik között halt meg az operatőr. Míg a mentők Barnáért küzdöttek, a szereplőket átvitték egy másik forgatási helyszínre. Mindenkit megrendített a tragédia, a forgatás is leállt. Barna kiváló szakember volt, remek ember, a halála felfoghatatlan veszteség.”

Egy kicsi gyermeket hagyott félárván

Az operatőr halála sokkolta a stábtagokat is, a lap úgy tudja, hogy a férfi egy kicsi gyermeket hagyott félárván. Barna egyik barátja pedig elmondta a portálnak, hogy a családban nem ez volt az első szörnyű haláleset, ugyanis mint közölte, a a férfiak korán mentek el, Barna édesapja, Tamás is fiatalon hunyt el.

Édesapja is fiatalon hunyt el

„Tamás ötvenévesen kapott agyvérzést, tíz évvel később temették el. Majd a bátyja, Ádám halt meg minden előjel nélkül. Egyszer csak összeesett, az édesanyja karjai közt halt meg. Most meg szegény Barna… Fel sem fogom, hogyan történhetett ez. Úgy tudom, nem volt beteg, bár pár éve volt egy pici problémája, abba is hagyta azonnal a dohányzást.”

Az édesanyja tavaly ősszel halt meg

„Tavaly ősszel temette el az édesanyját, egyedül maradt a családban. A legnagyobb boldogsága a kisfia volt, ő volt a mindene. Amikor csak lehetett, vele volt. Szegény kisfiú, apa nélkül kell felnőnie. Barna fantasztikus ember volt, az elvesztése mindannyiunkat megrendített.” – mondta a barát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Nyerő Páros – Forrás: RTL Klub