Vasárnap reggel holtan találták otthonában a Balassagyarmati Járásbíróság egyik bíráját. Úgy tudni, hogy a 46 éves férfi önkezével vetett véget életének. Ismerősei szerint sorozatos munkahelyi és családi gondok vezethettek a tragédiához.

Mentők és tűzoltók a helyszínen

Vasárnap kora délelőtt nagy felbolydulás volt a balassagyarmati Hunyadi utcában. Kilenc óra tájban a járókelők villogó jelzésű mentőautót és a közelben tűzoltókocsit is láttak a Rákóczi úti körforgalmi csomóponthoz legközelebb eső tömbház tövében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rá kellett törni az ajtót

Kiderült, egy középkorú férfi lakásában történt tragédia. A környékbeliek szerint a bezárt ajtót be kellett törni, így bukkantak rá az áldozatra, akinek az életét már nem tudták megmenteni – meg nem erősített előzetes információk alapján öngyilkos lett – írta meg a nool.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Munkahelyi konfliktus, családi válság

Az egyik helyi portál, az Ipolyinfo.com beszámolója szerint a jogász férfit felkészült, szakmáját értő büntetőbíróként ismerték kollégái, míg a halálához vezető okok között a munkájához kapcsolódó konfliktus, illetve egy ehhez köthető családi válság szerepelhetett. A férfi családos ember volt, feleségét és kiskorú lányát hagyta hátra.

Beadta a felmondását

Ugyancsak a járási székhelyről származó – hivatalosan meg nem erősített – információk szerint a Balassagyarmati Járásbíróságon dolgozó férfi munkahelyi viszályának hátterében az állhatott, hogy fontos belső pozícióhoz szeretett volna jutni, ám ez meghiúsult, ezért még a múlt hét második felében beadta a felmondását. Az öngyilkosság körülményeit a Balassagyarmati Rendőrkapitányság az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Villámcsapásként jött a hír

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy a semmiből, villámcsapásként érte a megrázó hír hétfőn a futballszurkolókat: 47 esztendősen elhunyt Lendvai Miklós, korábbi 23-szoros válogatott labdarúgó. Az egykori zalaegerszegi középpályás, aki légióskodott Franciaországban, Svájcban, Belgiumban és Cipruson is, illetve megfordult a Ferencvárosnál is, igazi közönségkedvenc volt. 

Eltávolodott a futballtól

Az elmúlt években azonban nem sokat lehetett hallani róla, mivel eltávolodott a futballtól. A korábbi kiválóság többévnyi edzősködés után az apósa építőipari vállalkozásában találta meg a számításait. A családja volt a mindene, párjával öt gyereket neveltek.

Nem reagált a hívásokra

Ahogy a pályán, úgy a civil életben is fáradhatatlanul dolgozott. Hétfőn reggel viszont hiába várták kollégái, hívásaikra sem reagált és édesapja sem érte el.

Holtan találták meg a melléképületben

Sportal.hu úgy tudja, munkatársai ezek után kimentek a házához, és ők találtak rá holtan, lakása egyik melléképületében. Volt csapattársait sokkolta Lendvai halálának híre.

Vizsgálódik a rendőrség

A sportember meg nem erősített hírek szerint öngyilkos lett. Az ügyben a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja a haláleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: MTI