A Zala megyei rendőrök a lakosság segítségét kérik egy halálos közlekedési baleset vizsgálatában.

Zala megyében történt a halálos baleset

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat halálos közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Ez is érdekelhet: Megszületett az ítélet: ennyit kapott a férfi, aki gázpalackos robbantással fenyegette meg a rendőröket

A baleset körülményei ismeretlenek

A Police számolt be róla néhány nappal ezelőtt, hogy eddig tisztázatlan körülmények között 2020. december 17-én 17 óra körül egy személygépkocsi a 75-ös számú főút 21-es kilométerszelvényénél Pacsánál felborult.

Egy ember meghalt

A baleset következtében a gépjármű utasa olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Egy Opel az érintett autó

A balesetben részt vevő Opel személyautó mögött Zalaszentmihály irányából Pacsa felé egy ismeretlen gyártmányú, típusú, hatósági jelzésű gépkocsi közlekedett, amikor a baleset bekövetkezett. 

Szemtanúkat keres a rendőrség

A rendőrség várja az ismeretlen járműben ülő személyek, továbbá azok jelentkezését, akik szemtanúi voltak a balesetnek, és bekövetkezésének körülményeiről információval rendelkeznek, írják a rendőrség oldalán.

EZT SE HAGYD KI! Jegy nélkül utazott a budapesti nő, amikor le akarták szállítani, hátba rúgta a kalauzt

Ha bárki bármit látott

Kérjük, hogy jelentkezzenek személyesen a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy telefonon a 06-92-311-510-es számon. Bejelentést tehetnek a 112-es központi segélyhívón, illetve névtelenségük megőrzése mellett a nap 24 órájában a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán is.

Kiemelt kép: Illusztráció