Hazafelét tartott autójával vasárnap délben az a 17 éves focista, aki Diósjenőnél, a 2-es főúton fának csapódott. Bálint Gergő életét már nem tudták megmenteni.

A KEKFENY.com is beszámolt róla, hogy vasárnap autóbalesetben elhunyt a klub tehetséges labdarúgója, Bálint Gergő. A játékos a kocsijával hazafelé tartott vasárnap déltájban, amikor lesodródott az útról a Nógrád megyei Diósjenő közelében a 2-es főútról, majd fának csapódott.

A baleset helyszínére nem sokkal az ütközés után érkező, a mentőket értesítő szemtanú szerint több autós elmulasztotta a segítségnyújtást.

„Vasárnap megálltam egy összetört kocsinál, sokan nem tették meg ezt… Annyira szerettem volna, hogy üres legyen és az utasa már a kórházban, jó kezekben legyen, de sajnos nem így történt. Nem tudtam segíteni, nem fértem hozzá, segítséget tudtam hívni, többet sajnos nem tehettem érte” – írta közösségi oldalán a fiút menteni próbáló nő.

Csapattársa, Kakuk Erik szívbemarkoló szavakkal emlékezett Bálint Gergőre.

– Nagyon jó barát volt, akire bármikor lehetett számítani. Ha arra volt szükség, vidám hangulatot teremtett az öltözőben, az ő zenéit hallgattuk, hogy felpörögjünk a meccsek előtt, ha kellett, beszédet mondott. Mindig mellettem volt, bátorított, segített – mesélte Kakuk Erik.

– Kilencévesen lettünk barátok, a kezdetektől csapattársak voltunk. A tragédia napján beszéltem vele, nem is tudok mit mondani… Nyugodj békében, drága barátom!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: Katasztrófavédelem