A férfi mindössze harminchárom éves volt, amikor tragikus hirtelenséggel életét veszítette. Most élettársa lépett elő családfenntartóvá. Azt is elmondta, hogy férfi teljesen megváltozott, amikor kiderült, hogy gyereket várnak.

Teljesen átlagos napnak indult

Rettenetes haláleset történt még március 20-án, a Baranya vármegyében található Dunaszekcső közelében. Itt Zoltán és munkatársait azért bérelték fel, hogy kivágjanak pár fát a Duna-Dráva Nemzeti Park területére. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Térképen a település

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Se védőfelszerelés, se bejelentés

Azonban a teljesen ártalmatlannak induló nap tragédiába fulladt. A férfi élettársa azt mondta, hogy három fa dőlt rá Zoltánra, aki emiatt a helyszínen életét veszítette – hátrahagyva két gyerekét. „Se védőfelszerelés nem volt rajta, se bejelentve nem volt, ha jól tudom” – tette hozzá megtörten Katalin.

Nagyot változott

Az asszony most abban bízik, hogy jogi segítséget kaphat, ugyanis nem szeretné annyiban hagyni mindazt, ami élettársával történt. A férfi harminchárom évesen veszítette életét. Két lánya született. Amikor kiderült, hogy gyerekük lesz, Zoltán nagyot változott.

Szeretett volna jó apa lenni

Mindent megtett azért, hogy ő legyen a legjobb apa a világon. „Lerakta az alkoholt a kislányért” – mesélte Katalin, aki teljesen összeomlott, miután fény derült a tragédiára. Közös gyerekük azonban csak egy volt, Zoltán mégis sajátjaként nevelte és segítette Katalin másik, már 17 éves gyermekét is.

Szeretné tudni, mi történt

Mivel ő volt a családfenntartó, így Katalin most kétségbeesetten keresi a lehetőségeket, hogy gyermekeit és az állataikat is el tudják látni. Ugyanakkor a miértekre is keresi a válaszokat, ugyanis szeretné megérteni, mi történt élettársával, éppen ezért jogi segítséget keres. – derül ki a Metropol cikkéből.

Nyomozás indult

A Ripost megkérdezte a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársait az esetről, akiktől azt az információt kapták, hogy halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indult eljárás.

Van gyanúsított is?

A válaszban megemlítettek egy harminc éves kozármislenyi férfit is, aki ellen az eljárás folyik – ám a nyomozás érdekeire tekintettelk több információt nem adtak. Azonban ebből arra lehet következtetni, hogy ő lehet a büntetőeljárás gyanúsítottja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Kiemelt képünk Pixabay-illusztráció.)