Az ütközés olyan erejű volt, hogy a HÉV visszalökte a kistehergépkocsit a Soroksári út buszsávjába.

Nem vette észre a kisteherautó sofőrje, hogy jön a HÉV

Szombat reggel újabb kisteherautó szenvedett balesetet a Soroksári út 113. szám alatt található telephelynél. A különbség ebben az esetben annyi volt, hogy ezúttal a Soroksári útról jobbra bekanyarodott volna a telephelyre a fotókon látható Fiat Ducato, amelynek vezetője (talán az erős napsütés miatt) nem vette észre a szemből, Pesterzsébet felől érkező H6-os HÉV-et. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az összeroncsolódott Fiat Ducato

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A kisteherautó eleje súlyosan megrongálódott

A baleset körülményei

Az ütközés erejét mutatja, hogy a szerelvény visszalökte a kisteherautót a Soroksári út buszsávjába, de a gyér forgalom miatt szerencsére nem ütközött másik járművel. A Ducatóban két középkorú férfi utazott, mindketten saját erejükből el tudták hagyni a fülkét, egyikük sem sérült meg, mint ahogyan a HÉV vezetője és a fedélzeten tartózkodó utasok sem.

Szerencsére senki sem sérült meg súlyosan

A helyszínen készült fotó

Egy férfi felvételt készít a HÉV megrongálódott részéről

Nem okozott az eset túl nagy fennakadást

A fővárosi hivatásos tűzoltók is vonultak a balesethez, áramtalanították az összeroncsolódott Fiatot. Mivel egy sínpár szabadon maradt, a H6-os HÉV-et nem kellett pótolni, bő egy órán keresztül egy vágányon közlekedett Pesterzsébet-felső és a Közvágóhíd végállomás között. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Figyelmetlenségből következhetett be a baleset

A HÉV jobb eleje sérült

Kiemelt kép és fotók: a baleset helyszínén készült fotó – Forrás: BudapestKörnyéke.hu/GK