Rájött, hogyan tud még több bevételre szert tenni: ezért otthonának azon részeit is hasznosította, amelyeket éppen nem használt. Jól jövedelmezett a biznisz – egészen a rendőrök megjelenéséig.

Ezzel gyanúsítják

Prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást a nyomozók egy nyíregyházi nővel szemben – derül ki a rendőrség tájékoztatásából. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Ez volt az „üzleti konstrukció”

A nyomozás során kiderült, hogy a nő a városban lakott egy albérletben, s az egyik szobát maga használta kuncsaftjai fogadására. A másik kettőt azonban rendszeresen bérbeadta más lányoknak, hogy ott dolgozhassanak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nagy volt a forgalom

Az alkalmi bérlők naponta fizettek bérleti díjat. Ebből biztosított nekik törölközőket, a tiszta ágyneműket, illetve takarította a szobákat. A kiadó szobákat kifejezetten prostituáltak részére hirdette online szexoldalakon, így a szexmunkások az ország minden részéről érkeztek.

Készpénz és ékszerek a lakásban

A nő ezeket a szobákat a rendőrök szerint kimondottan bordélyházként működtette. A Szabolcs vármegyei és a nyíregyházi nyomozók összehangolt intézkedés keretében március 9-én elfogták a hölgyet. Lakásán hétmillió forint készpénzt és ékszereket találtak.

Az energiaválságra hivatkozott

A zsaruk azt feltételezik, hogy ezek is az illegális biznisz bevételeiből származnak. A nő gyanúsítotti kihallgatása alatt beismerő vallomást tett. Azzal védekezett, hogy a bűncselekményt az energiaválság következtében megnövekedett rezsiköltségeinek finanszírozása érdekében követte el. Szabadlábon várja ügyének további alakulását. A Kekvillogo.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Le sem lehetne tagadni, milyen célokra használták a szobát

A lefoglalt ékszerek

Ezt már biztos nem költi el semmire sem

Ez pedig a nő előállításáról készített videó (amely annak korhatáros mivolta miatt csak az eredeti oldalon tekinthető meg)

(Cikkünkben használt képeinket a rendőrség készítette a helyszíni szemlén.)