Mindössze félórányira volt otthonától az a kamionsofőr, aki egy szarvassal ütközött, majd miután kiszállt a járművéből, a saját kamionja ütötte el. Ugyanis a tartálykocsiba hajtott egy furgon. Zoltán életéért 5 napig küzdöttek, karácsonykor halt meg.

Halálos baleset a 8-as úton

Halálos baleset történt a napokban a 8-as úton Kamond térségében. Egy kamion vadat gázolt, mikor a sofőr kiszállt, hogy megnézze a kárt, saját kamionja elütötte, mert hátulról a tartálykocsijába hajtott egy furgon.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hazafelé tartott

Zoltán december 21-én este épp hazafelé igyekezett párjához, egy gabonát szállító tarálykocsi sofőrjeként, amikor hirtelen egy szarvas ugrott a kamion elé. A 62 éves sofőr kiszállt a járművéből, hogy megnézze, milyen kár keletkezett az autóban.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tartálykocsija ütötte el

A sofőr, miután meglátta, hogy a kamionja eleje összetört, telefonon akartsegítséget kért. Ekkor a sötét úton egy furgon ütközött hátulról az álló, tíztonnás tartálykocsiba, amit olyan erővel lökött meg, hogy elütötte az épp előtte telefonáló férfit.

Eldobta a kisteherautót a kamion

 Az ütközés akkora erejű volt, hogy a kamion hátsó kereke a tengelyével együtt elfordult, a kisteherautót a lendület pedig arrébb dobta.

Stabil állapotba vitték kórházba

A helyszínre riasztott mentőegységek egy középkorú férfit találtak, aki súlyos koponyasérüléseket sérüléseket szenvedett. Zoltánt a mentők a helyszínen ellátták, stabil állapotban szállították kórházba – mondta a Borsnak az Országos Mentőszolgálat.

5 napig küzdöttek az életéért

A sérült sofőrt 5 napig kezelték az intenzív osztályon. Zoltán sérülései azonban annyira súlyosak voltak, hogy hiába küzdöttek az orvosok az élet, karácsonykor életét vesztette.

Gyászolják a faluban

„Sokan gyászolják a faluból, mindenkivel kedves, jóindulatú, jó humorú ember volt, rettenetes, hogy pont karácsonykor történik ilyen tragédia” – mondta a Borsnak egy helybéli nő.

Összetört a párja

A 62 éves férfinak nem volt gyermeke, de együtt élt párjával, aki teljesen összetört, miután megtudta, elhunyt szerelme.

Barátai is gyászolják

Szomszédja, aki második apjának és barátjának tekintette az elhunyt kamionost azt mondta, nagyon intelligens és tiszteletre méltó ember volt.

A másik sofőr könnyebben sérült

A furgont vezető 19 éves sofőr csak könnyebb sérüléseket szenvedett, kórházba sem kellett szállítani. A közösségi oldalon sokan azt írták, hogy nagy sebességgel kellett hajtania ahhoz, hogy egy több tonnás járművet el tudjon mozdítani.

Folyik a nyomozás

Az ügyben az ajkai rendőrség folytat nyomozás. Az elgázolt vad helyben elpusztult, a tetemet az illetékes vadásztársaság szállította el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás TV2