A vétlen autó sofőrjét kórházba szállították. Az autó teljes terjedelmében lángolt, amikor a tűzoltók kiérkeztek. A rendőrök arra figyelmeztetnek, hogy akár egy másodperc kihagyás is tragédiához vezethet.

Ekkor történt az ütközés

Vasárnap éjszaka, 11 óra körül egy 45 éves német férfi haladt az M1-es autópályán Hegyeshalom irányából Győr felé. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az árokban kötött ki

Útja során a járművezető előzésbe kezdett – vélhetően figyelmetlenségéből adódóan – nekicsapódott a belső sávban közlekedő 75 éves férfi által vezetett Volkswagen típusú személygépkocsinak. Az ütközéstől a Volkswagen árokba csapódott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyomozás indult

Itt a gépkocsi kigyulladt és kiégett. A balesetben a vétlen sofőr megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. Az eset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja – közölte oldalán a rendőrség.

Az egész autó égett

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) arról tájékoztatott, hogy az autó teljes terjedelmében égett, mire a lébényi, majd a győri hivatásos tűzoltók kiérkeztek a helyszínre. A tüzet egy vízsugárral eloltották. Az égő járműből egy embert emeltek ki. Az autópályán két sávon lehetett közlekedni, a baleset miatt a leállósávban volt forgalmi akadály.

Egy szemvillanás elég, hogy nagy baj legyen

Az eset kapcsán a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság arra hívta fel a közlekedők figyelmét, hogy a balesetek többségében súlyos szabályszegés áll a háttérben, de vannak olyan esetek is, amikor kisebb hiba, egy másodpercnyi figyelemkihagyás okozta a tragédiát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A sérült busz

Az árokba csapódott autó

A balesetező busz

Teljesen kiégett a kocsi

(Cikkünkben használt képeink a rendőrség helyszíni szemléjén készültek.)