Az ügyészség elé került annak a 31 éves férfinek az ügye, aki lopás közben úgy lerészegedett, hogy a hazatérők ébresztették fel Igaz addigra a rendőrök is ott voltak már.

A padlón feküdt

Dolgozni ment egy 58 éves kiskunmajsai asszony idén július 14-én hajnalban, majd a munkából hazaérve egy horkoló idegent talált az otthona padlóján. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szólt a rendőröknek

A nő azonnal értesítette a rendőröket, akik azonnal jöttek. Kiderült, hogy a férfi betörte a ház egyik ablakát, így hozzáfért a bejárati ajtó pótkulcsához, és könnyedén kinyitotta azt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az ablak

A rendőrség felvétele.

Megkívánta az italt

A betörő egy nejlonzacskóba kezdte összegyűjteni zsákmányát: parfümöt, dezodorokat, ruhákat és szeszes italokat. Azonban ahelyett, hogy elmenekült volna, inkább italozni kezdett.

A padlón aludt

A tolvaj a több deciliter whisky elfogyasztása után olyan mértékben berúgott, hogy a padlón elaludt.

Alig tudták felkelteni

A részeg betörőt a rendőrök is csak többszöri próbálkozás után tudták felkelteni, majd az állapota miatt kórházba szállították.

Máshonnan is lopott

A 31 éves férfi korábbi albérletéből is lopott, valamint elköltözése után is több alkalommal betört oda, és különféle értékeket vitt el.

Börtön néz ki neki

A rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték a kiskunmajsai nyomozók, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

A Balatonnál is ital loptak

Szenteste, majd a következő két éjjelen is betört egy férfi egy zamárdi kereskedésbe, ahonnan összesen hét üveg égetett szeszt lopott el.

Elhagyta a mobilját

A zamárdi rendőröket augusztus 28-án értesítették, akik még aznap megtalálták a 45 éves férfi mobiltelefonját, amit az üzletben hagyott el. így könnyű volt azonosítani és őrizetbe venni.