A 10. kerületi rendőrök rablás miatt keresnek egy férfit. 500 ezer forint vérdíjat ajánlottak fel a 2 hónapja keresett ember megtalálójának.

Rátámadt az elektromos rollerezőre

A férfi november 1-jén 13 óra 50 perc körül a X. kerület, Üllői úton a lelökött az elektromos rolleréről egy másik embert és a járművel elhajtott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy másik fotó a rablóról

A rendőrség felvétele.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A videón még jobban látszik

Ekkor fizetnek

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik és ismereteit az eljárás során ismerteti. 

Megvédik a tanút

Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a kellő intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Itt hívhatja a rendőröket

Aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – kéri a rendőrség.

Amikor sikeresek voltak a rendőrök

Az érdi nyomozók a rablás miatt már letartóztatásban lévő 18 éves férfi társát is elfogták – számol be a police.hu.

Minek ordibáltak?

Érden, a Béke téren ordibáltak még december 20-án fiatalok A rendőrök őrizetbe vettek két fiatalt, egyikük nadrágzsebéből egy mobiltelefon és egy pénztárca került elő. Mint kiderült a pénztárca nem az övé volt, hanem korábban összevertek és kiraboltak egy áldozatot. A másik srácnak nem volt köze a rabláshoz.

Beismerte

A 18 éves fiú beismerte a rablást, sőt, rávallott egy harmadik emberre. Elmondása szerint egész este közösen italoztak a sértettel, egyszer csak neki estek, megrugdosták, letépték a táskáját, kiürítették zsebeit, majd elmenekültek.

Később fogták el

Beszélt csellengő társáról is. Az érdi rendőrök elfogatóparancsot bocsátottak ki a 16 éves fiatalember ellen. Pár nappal később december 25-én fogták el, de tagadta, hogy bűncselekményt követett volna el.

Fogdában maradnak

Azóta mindkét fiatalt letartóztatta a bíróság, velük szemben rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság.