Részeg volt az a sofőr, aki csütörtök délután egy ember halálát okozta Székesfehérvár mellett, amikor egy furgon és egy személygépkocsi ütközött. A napokban Zsidró Tamás is egy részeg sofőr autójával ütközött, szerencsére a mesterfodrász nem sérült meg.

Baleset a 7-es úton

Összeütközött egy furgon és egy személyautó Székesfehérvár közelében a 7-es főúton, csütörtökön délután.

Frontálisan ütköztek

A furgont vezető 41 éves budapesti férfi eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti sávba, ahol érkezett egy személygépkocsi és a két autó, a bal oldalával egymásnak csapódott – írja a deltahirek.hu.

Meghalt egy 62 éves férfi

A baleset következtében a kocsit vezető 62 éves székesfehérvári férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A helyszínen a székesfehérvári hivatásos és önkéntes tűzoltók dolgoztak, akik feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki az elhunyt férfi holttestét a roncsok közül.

A másik sofőrt kórházba vitték

A furgon vezetője is megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ez is érdekelhet

Epilepsziás rohamot kapott vezetés közben a sofőr, eszméletlenül száguldott lefelé az utcán, több autóba belerohant

Őrizetben a furgon vezetője

Őrizetbe vették azt a 41 éves budapesti férfit, aki csütörtökön délután halálos balesetet okozott Székesfehérvár közelében – közölte a rendőség.

Ittas volt a sofőr

„A balesetet követően az alkoholszondás vizsgálat után a férfit további vizsgálatokra szállították, ahol kiderült, hogy ittas volt. Az is kiderült, hogy a férfi bűncselekményi határértéket meghaladó értéket fújt a vizsgálat során. Esetleges letartóztatásáról később dönthetnek” – mondta a rendőrségi szóvivő.

Kizuhant az autóból

Részeg volt az a sofőr is, aki szerda délután karambolozott Zsidró Tamás mesterfodrásszal Budapesten. A mikor az ámokfutását egy villanyoszlop megállította, szó szerint kizuhant az autójából.

Krumplizsákként zuhant ki az autóból

„A csattanás után a sofőr megpróbált kiszállni, de egyszerűen nem tudott kikászálódni a kocsiból. Amikor nagy nehezen kinyitotta az ajtó, úgy zuhant ki négykézlábra, mint egy krumpliszsák. Addigra többen is megálltak, hogy megnézzék, mi történt, ők próbáltak segíteni neki” – mondta a Blikknek egy szemtanú.

Négyen támogatták

Gyakorlatilag a földön feküdt, és négyen kellettek, hogy megálljon a lábán. El akart menekülni, de járni sem tudott. Végül megérkeztek a mentők, akik elvitték, a rendőrség pedig megkezdte a helyszínelést.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a Székesfehér mellett történt balesetről – Forrás: deltahirek.hu/Ács Krisztián