Az Ózdi Rendőrkapitányság nyomozást folytat egy 32 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt.

30 centis konyhakéssel ment be a trafikba

A gyanúsítás szerint a férfi 2020. november elején a délutáni órákban, szatyrában egy harminc centiméteres konyhakéssel bement egy ózdi trafikba azzal a céllal, hogy pénzt szerezzen.

A LEGFRISSEBB BŰNÜGYI HÍREKET ITT TALÁLOD!

Eltakarta az arcát

Tudta, hogy az üzletben kamera működik, ezért -hogy a felismerhetőségét megnehezítse- a farmernadrágjára melegítőnadrágot húzott, míg felsőtestére több pulóvert vett fel, az arcát szájmaszkkal, fejét pedig kapucnival eltakarta.

FRISS!

Részeg sofőr miatt kellett meghalnia egy férfinak Székesfehérvárnál

A pénzt követelte

Az üzlethelyiségbe belépve, elővette a konyhakést, és azt maga előtt tartva, fenyegetően felszólította a pénztárosnőt, hogy azonnal adja oda számára az összes pénzt.

Az eladó megrémült

A nő megrémült a helyzettől, kinyitotta a kasszát, és az abban lévő több mint 150 000 Ft készpénzt átadta a gyanúsítottnak, aki futva elmenekült, később a cselekmény során viselt kapucnis pulóvert és melegítőnadrágot elégette.

EZ IS ÉRDEKELHET:

50 milliót csalt ki építkezésre hivatkozva a luxusban élő szélhámos férfi: majd maszkokkal és gumikesztyűkkel verte át megrendelőit

Ez várhat most rá

Az ügyészség a büntetett előéletű, többszörös és különös visszaesőnek minősülő gyanúsított letartóztatására tett indítványt.

EZEK A KÉKVILLOGÓ LEGFRISSEBB HÍREI:

Kiemelt kép: Illusztráció