Ahogyan arról a BudapestKörnyéke is beszámolt volt párja ölte meg Kiss Marianna Évát, aki két nappal karácsony előtt tűnt el. A tragédia óta már több mint három hónap telt el, de a meggyilkolt 24 éves lány édesanyja máig nem képes feldolgozni a történeket.

Karácsony előtt tűnt el

Mint ismert Kiss Mariannát december 22-én gyilkolta meg a volt párja B. Attila. A férfi karácsony előtt két nappal azért utazott Karcagra, hogy kibéküljön a nővel, akivel előtte öt évig éltek együtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ki akart vele békülni a volt párja, gyilkosság lett a vége

Azonban a békülési kísérlet nem volt sikerek, sőt annyira összevesztek, hogy vitájuk verekedéssé fajult, végül Attila megfojtotta a 24 éves fiatal nőt. A gyilkosság idején a szomszéd szobában tartózkodtak a gyerekek is: a pár közös 3 és fia és a nő 7 esztendős fia.

A csomagtartóba tette a holttestet

A gyilkosságot követően Attila a csomagtartóba tette a holttestet és a 3 éves gyerekükkel mintegy 130 kilométert vezetett a szülei felsőlajosi házához, erről akkor a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt.

Elásta

Ezt követően a holttestet másnap elásta a közeli erdőben, majd két hétig úgy tett, mintha ő maga is keresné a volt párját. Ekkor már azt hihette, hogy sikerülhet neki megúszni a felelősségre vonást, ám akkor a rendőrök behívták kihallgatásra. Mint megírtuk a férfi először azt hazudta, hogy a Dunába dobta a nőt, ám erről hamar kiderült, hogy nem igaz.

Végül megtört

Végül a férfi megtört és bevallotta a teljes igazságot. A tragédiát követően először a fiatal nő nagyobbik fiának mondták el, hogy mi történt az édesanyjával, azonban mostanra a kisebbik fiú is tudja, hogy anyukája nincs többé, írja a Blikk.

Eltűnt személyként kezelték

A rendőrségen egyébként annak idején Marianna édesanyja tett bejelentést, aki kérte, hogy a lányát eltűnt személyként keressék. Lázók Éva akkor a Kekvillogo.hu-nak elmondta, kérte a rendőröket, hogy bűncselekmény áldozataként kezeljék Marianna eltűnését, és ő kérte azt, hogy hallgassák ki volt párját. Az édesanya szerint semmilyen jel nem mutatott arra, hogy lánya el akarná hagyni gyermekeit. Erről bővebben itt írtunk.

Marianna párjáról kérdezték

„Emellett Attiláról, a lányom volt párjáról faggattak, hogy mit gondolok róla, milyen volt a kapcsolatuk Marcsival. Azt is kérdezték, hogy a lányomnak volt-e másik kapcsolata, de én erről nem tudtam mondani semmit”  – mondta Lázók Éva, az eltűnt nő édesanyja még korábban.

A 7 éves gyereket is kihallgatták korábban

Lázók Éva arról is beszélt, hogy a lánya hétéves fiát is be kellett vinnie a rendőrségre, ahol a nyomozók őt is kihallgatták, de érdemi információval ő sem tudott szolgálni.

A gyerekek már tudják, mi történt

A gyerekek egyébként már tudják, hogy édesanyjuk meghalt, őket most a nagymama neveli a saját kiskorú gyermekei mellet. “Szerencsére a körülményekhez képest jól vannak. A temetésen nem vettek részt, de azóta rendszeresen viszem őket a sírhoz. Tudják, hogy az édesanyjukkal sajnos már csak ott találkozhatnak. Köszönnek és üzennek is neki mindig, miközben gyertyát gyújtunk érte. Megszakadt a szívem, amikor a nagyobbik fia egyszer azt mondta a sírnál: „bár ne haltál volna meg, édesanyám”. Legutóbb egyébként nőnap alkalmából vittek neki virágot” – árulta el a nagymama a Blikknek.

Megszólalt a férfi édesanyja is

A Blikknek egyébként most megszólalt B. Attila édesanyja is, aki azt mondta: “Mindennél jobban szerette Mariannát, bármit megtett volna érte, ezért is olyan hihetetlen számunkra, hogy képes volt erre a szörnyűségre. Az ügyvédje azt mondta, hogy pszichológus foglalkozik vele. Nemrég tudatosulhatott benne, hogy mit művelt, a szakember pedig segít neki a feldolgozásban.”

15 évet kaphat

A Szolnoki Járásbíróság még január 8-án tartóztatta le a férfit, a bíróság közlése szerint tettéért legfeljebb 15 évet kaphat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiss Marianna Éva