Rejtélyes körülmények között veszett nyoma július 27-én Dórának Budapesten: egy benzinkútról még felhívta élettársát, majd eltűnt. Azóta pedig semmilyen módon nem adott életjelet magáról.

Keresi a családja

Családja természetesen azonnal jelentette eltűnését a rendőrségen, de közben ők is próbálnak Dóra nyomára bukkanni.  Szívszaggató üzenetben keresik a lányt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem ad életjelet

„Utoljára a Lurdy Házzal szembeni üzemanyagtöltő állomásról telefonált, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról, telefonon és egyéb platformokon nem elérhető. A rendőrségen elrendelték a körözését.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezek az adatai

„Dóra 165 centi magas, 65 kiló és szőkésbarna hajú. Kérjük önöket, ha bárki felismerné vagy információval rendelkezik tartózkodási helyét illetően, hívja a rendőrséget” – írta a család a kétségbeesett posztjában.

Nem velük él

Dóra édesanyja elmondta, hogy a nő nem velük, hanem már jó ideje élettársával él Dunaharasztiban, utolsó telefonhívását is a férfivel bonyolította le.

Nem panaszkodott

„Az élettársát hívta, de amennyire mi tudjuk, semmi nem utalt gondra vagy eltűnésre a beszélgetésben” – mesélte az aggódó édesanya. Hozzátette, hogy ruházatáról semmit nem tudnak, de az iratai nála lehetnek.

Bizakodnak

„Nem tudjuk, mit viselt, sajnos az élettársa sem. A lányom soha nem tett ilyet, és semmi nem utalt arra, hogy bármi ilyesmire készülne. Nagyon reméljük, hogy hamarosan előkerül” – mondta szomorúan a családanya. Dórát azóta a rendőrség is keresi és anya elmondta: már nyomoznak az ügyben.

Másik eset

Ahogy írtunk róla, egy 14 éves fiú, Le Van András Gábor július 29-én szombaton este 7 óra körül a 14. kerületi Ond vezér sétányról ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. Le Van András Gábor körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú.

Fehér póló, fekete nadrág

Eltűnésekor fehér pólót, fekete nadrágot és fehér cipőt viselt – adta hírül a police.hu.

Így segíthet

A rendőrök kérik, hogy aki bármit tud a fiú tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az eltűnt fiú

Kiemelt kép: eltűnt lány