Rejtélyes körülmények között veszett nyoma július 27-én Dórának Budapesten: egy benzinkútról még felhívta élettársát, majd eltűnt. Azóta pedig semmilyen módon nem adott életjelet magáról.

Keresi a családja

Családja természetesen azonnal jelentette eltűnését a rendőrségen, de közben ők is próbálnak Dóra nyomára bukkanni.  Szívszaggató üzenetben keresik a lányt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem ad életjelet

„Utoljára a Lurdy Házzal szembeni üzemanyagtöltő állomásról telefonált, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról, telefonon és egyéb platformokon nem elérhető. A rendőrségen elrendelték a körözését.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ezek az adatai

„Dóra 165 centi magas, 65 kiló és szőkésbarna hajú. Kérjük önöket, ha bárki felismerné vagy információval rendelkezik tartózkodási helyét illetően, hívja a rendőrséget” – írta a család a kétségbeesett posztjában.

Nem velük él

Dóra édesanyja elmondta, hogy a nő nem velük, hanem már jó ideje élettársával él Dunaharasztiban, utolsó telefonhívását is a férfivel bonyolította le.

Nem panaszkodott

„Az élettársát hívta, de amennyire mi tudjuk, semmi nem utalt gondra vagy eltűnésre a beszélgetésben” – mesélte az aggódó édesanya. Hozzátette, hogy ruházatáról semmit nem tudnak, de az iratai nála lehetnek.

Bizakodnak

„Nem tudjuk, mit viselt, sajnos az élettársa sem. A lányom soha nem tett ilyet, és semmi nem utalt arra, hogy bármi ilyesmire készülne. Nagyon reméljük, hogy hamarosan előkerül” – mondta szomorúan a családanya. Dórát azóta a rendőrség is keresi és anya elmondta: már nyomoznak az ügyben.

Másik eset

Ahogy írtunk róla, egy 14 éves fiú, Le Van András Gábor július 29-én szombaton este 7 óra körül a 14. kerületi Ond vezér sétányról ismeretlen helyre távozott. A rendőrök jelenleg is keresik. Le Van András Gábor körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, barna hajú.

Fehér póló, fekete nadrág

Eltűnésekor fehér pólót, fekete nadrágot és fehér cipőt viselt – adta hírül a police.hu.

Így segíthet

A rendőrök kérik, hogy aki bármit tud a fiú tartózkodási helyéről, tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az eltűnt fiú

Kiemelt kép: eltűnt lány