Balesetnek akarta álcázni a fülöpi gyilkos tettét, miután kegyetlenül végzett a 70 éves nővel. Az asszonyt barátnői kezdték el keresni, akik szilveszteri bulit terveztek vele. Ezután kértek segítséget a rendőrségtől. Miután behatoltak a házba, megszólalt a szén-monoxid riasztó.

A szomszéd hívta a rendőrséget

December 31-én 17 óra 30 perc körül érkezett a bejelentés a rendőrségre, hogy egy hölgy nem tud bemenni a szomszédjához, aki nem ad életjelet magáról. Az eset a Hajdú-Bihar megyei Fülöpön történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Megszólalt a szén-monoxid jelző

A bejelentés után a mentők is megjelentek a helyszínen. Ahogy beléptek a házba, a bejáratnál jelezni kezdett a CO készülék, ami miatt a Katasztrófavédelem munkatársait is az épülethez hívták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Holttestet találtak

A tűzoltók az ingatlanban egy 70 éves nőt találtak, aki nem adott életjelet, már halott volt. A helyszíni szemle során kiderült, hogy az idős nő sérülései egy ismeretlen tárgytól származnak, illetve valaki felforgatta a házat.

Szilveszteri bulira készültek

A Tények riportjából kiderült, hogy az áldozatot két barátnője kezdte el keresni, akikkel eredetileg közösen szilveszterezett volna. Végül a tűzoltók találták meg a holttestét, már nem lehetett segíteni rajta.

Várt valakit az áldozat

A falubeliek is megrendülten vették tudomásul, hogy mi történt a nővel, akit mindenki szeretett. Szomszédai szerint a nő ismerhette gyilkosát, mert beengedte, várt valakit, aki felvágta volna neki a tüzelőt a hidegebb napokra.

El akarhatta tüntetni a nyomokat

Mások pedig arról beszéltek, hogy a kegyetlen gyilkos megpróbálta rágyújtani a házat, hogy eltüntesse a nyomokat. A nyomozók péntek óta vizsgálódnak az ügyben, minden apró nyomot begyűjtenek, hogy a lehető leghamarabb elfogják az elkövetőt vagy elkövetőket, ha többen voltak.

Kegyetlenül végeztek a nővel

Az egyik szomszéd szerint azt mondják, nem egyedül volt a gyilkos, mert elég csúnyán elbántak a nővel. A Tények információi szerint a gyilkos legalább háromszor vágta fejbe az áldozatot.

A polgármester ment menteni

A polgármester rögtön kiment a tűzhöz, mivel önkéntes tűzoltóként is dolgozik. Miután a tűzoltók átszellőztették a lakást, a mentők szembesültek azzal a ténnyel, hogy idegenkezűség gyanúja is a lehetőségek között szerepel.

Ismeretlen tettes ellen nyomoznak

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó testi sértés gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!  

Itt történt a gyilkosság

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán