Rejtélyes körülmények között veszítette életét egy 27 éves fiatalember, akinek azután veszett nyoma, hogy kedden brutálisan megverték Jászberény külterületén. A férfi holttestét végül két nappal később, egy fára felakasztva találták meg. A rendőrség egyelőre kizárta az idegenkezűséget, az áldozat családja azonban biztos benne, hogy szerettük nem öngyilkos.

A volt barátnőjével találkozott

„A volt barátnőjével találkozott kedden Jászberény külterületén, a tanyavilágban, a fiatal nő pedig azt találta ki róla, hogy erőszakoskodott vele. A lány elszaladt tőle, Ferikét pedig az ismerősei elkapták és agyba-főbe verték” – nyilatkozta a fiú nevelőanyja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elküldték a felvételt

„A bántalmazásról egy szemtanú felvételt is készített, amit elküldött nekünk, de végig sem tudtam nézni sírás nélkül” – tette hozzá.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyoma veszett

A fiatal a családjával Jászapátiban élt, ám a megverése után nyoma veszett. Értesítették a rendőröket, és keresésbe kezdtek. Csatárláncban fésülték át az erdőt, amikor csütörtökön végül rátaláltak.

Egy kutya lánca volt a nyakán

„Egy olyan kutyának a láncával a nyakán lógott egy fáról, ami azokhoz tartozott, akik előtte bántalmazták. Halálba kergették a fiamat! Véleményem szerint önakasztásnak álcázták a megölését” – mondta az asszony a Blikknek.

Egyelőre csak garázdaság miatt nyomoznak

A fiatalember megverése ügyében garázdaság miatt indult nyomozás, a halálával kapcsolatban viszont egyelőre nem merült fel a bűncselekmény gyanúja.

Nekiment a főnökének

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy nekiesett főnökének a kaposvári kínai áruház dolgozója, miután a tulajdonos rászólt, hogy öt percet késett a munkahelyéről. Az árufeltöltő annyira dühös lett, hogy egy magassarkú cipővel támadt neki a férfinak.

Elkésett a munkahelyéről

A negyvenes éveiben járó nő egy Kaposvár belvárosában található kínai áruházban dolgozott. Az egyik reggel öt perc késéssel jelent meg a munkahelyén, és az üzletvezető-helyettes ezt szóvá tette.  

Cipővel támadt neki

A felek között vita alakult ki, mivel a nő azt állította, hogy korábban egy órával többet dolgozott, míg főnöke szerint három órával kevesebbet. Ekkor az árufeltöltő teljesen elvesztette az önuralmát, és levett a polcról egy magassarkú cipőt, és legalább hétszer fejbe vágta fele a főnökét, aki végül a földre esett.  

Közbelépett a munkatárs

A további ütésektől az mentette meg, hogy egy másik munkatársuk elválasztotta tőle a dühöngő nőt. A bántalmazás következtében az üzletvezető-helyettes nyolc napon belül gyógyuló zúzódásos sérülést szenvedett, illetve nyílt seb keletkezett a fejbőrén is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: MTI