Sok ember mindennapi életét keseríti meg a horkolás, az orrdugulás, az elégtelen orrlégzés, illetve az orron belüli elváltozások. A probléma egyszerűen megoldható rádiófrekvenciás műtéttel, mely gyors, gyakorlatilag fájdalommentes és csupán egy kisebb beavatkozás. Nem érdemes várnia, ha ezekkel a gondokkal küzd, felesleges házi praktikákhoz folyamodnia, vagy tovább tűrnie ezeket az elváltozásokat, hiszen az elégtelen légzés hosszú távon komoly következményekkel járhat. A horkolás légzéskimaradást okozhat, ami a magas vérnyomás, infarktus és számos más probléma kockázatát rejti.

A rádiófrekvenciás műtéti eljárás elve

Cikkünkben bemutatjuk ezt a forradalmi kezelést, ami ambulánsan végezhető, kíméletes és gyors, valamint seb- és forradásmentesen gyógyul.

A rádiófrekvenciás hullámokat elektróda segítségével vezetik az orrkagylóba a Ju-Med Egészségcentrum fül-orr-gégészet szakorvosai, és ezáltal ezek a hullámok szöveti elváltozást hoznak létre. A hullámok által keltett hőhatás a szövetek szerkezetét felbontja és elpárologtatja, így a megcélzott területen a túlburjánzott szövetek hegesednek, majd eltűnnek. A módszer teljesen fájdalommentes.

Hogyan zajlik az eljárás?

Ambuláns beavatkozás során a páciensnek először érzéstelenítő csíkot helyeznek az orrába, majd további érzéstelenítés következik. A helyi érzéstelenítés után egy szondát vezetnek az orrba, melynek során a rádiófrekvenciás hullámok a túlburjánzó szöveteket elpárologtatják. A módszer során az orr nyálkahártyájának felülete ép marad, csupán az eltávolítandó területben következik be változás.

A gyógyulási folyamat

A beavatkozás helyén egy helyi duzzanat keletkezik, amely néhány nap alatt eltűnik és az orrlégzés fokozatosan javulni kezd. Műtét után jelentkezhet torokgyulladás-szerű fájdalom, de ez is rövid idő alatt megszűnik. A végleges állapot 4-8 hét alatt következik be.

Milyen problémák esetén hatásos a rádiófrekvenciás műtét?

Az eljárás hatásos a horkolás ellen, melyet a laza garatszövet rezonálása okoz. A műtéttel ezt a laza garatszövetet tudják megfeszíteni. Ezenkívül hatékonyan lehet a mandulák méretét csökkenteni, mivel a célzott területen zsugorodás következik be.

A műtét alkalmas a megnyúlt nyelvcsap rövidítésére, valamint a makacs orrdugulás megszüntetésére. A hosszabb ideje fennálló orrdugulás egyik gyakori oka, hogy az orrkagylók az orrüregen belül megnagyobbodnak. Ezzel a műtéttel az orrkagylók mérete szike nélkül kisebbíthető.

Milyen előnyökkel jár ez a fajta beavatkozás?

  • Nem szükséges hosszas kórházi bentfekvés, mivel ambulánsan végezhető.
  • Kíméli a szöveteket.
  • A nyálkahártya ép marad.
  • Sebhely- és forradásmentes az eljárás.
  • Gyakorlatilag fájdalommentes.

Amennyiben a fenti problémák bármelyikével küzd, akkor érdemes kipróbálnia ezt a kíméletes, de kiváló eredményeket nyújtó eljárást, hiszen a rádiófrekvenciás műtét során nagy eséllyel meg fognak szűnni a problémái, és a felépülési idő is gyorsabb és problémamentesebb, mint a hagyományos sebészi műtétek során.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.