Saját jótevőjét késelte halálra egy férfi Borsodban. K. Sándort H. Róbert befogadta a házába. Egy ideig békében laktak egy fedél alatt, de aztán összeszólalkoztak. A vita tettlegességbe torkollott, végül egy kés is előkerült. A sérültet a sértett barátja hiába próbálta megmenteni. A feltételezett elkövetőt a rendőrség őrizetbe vette.

Gyilkosság Parasznyán

Durva gyilkosság történt szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Parasznyán. A 47 éves H. Róbertet a rendőrség gyanúja szerint az a férfi késelte meg, akit hónapokkal ezelőtt befogadott a házába. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogták az elkövetőt

A nyomozók a gyanúsítottat a helyszínen elfogták, majd kihallgatását követően – melynek során a bűncselekmény elkövetését elismerte – őrizetbe is vették – közölte a rendőrség.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mindenkinek segített

„Róbert egy áldott jó ember volt, akin csak tudott, segített. Nagyon sok helyen dolgozott, többek között fémmunkákkal foglalkozott. Mindig a családja érdekét tartotta szem előtt” – mondta az áldozat veje a Borsnak.

Csalódott Sándorban

Róbert veje azt mondja, nagyon csalódott Sándorban. „Jó néhányszor találkoztunk, és nem gondoltam volna róla, hogy ilyen aljas tettre képes. Azt hittem, hogy rendes ember, de tévedtem. A rácsok mögött majd elgondolkodhat az élet értelmén”.

Összevesztek

A tragédia napján Róbert és Sándor valamin összekülönbözött, a szóváltást pedig tettlegesség követte. A vitát Sándor egy késsel zárta le. Róbert erősen vérezni kezdett és összerogyott. A történtekről az áldozat egyik közeli barátja is értesült, ezért azonnal a helyszínre sietett.

Próbálta életben tartani

„Percek alatt odaértem, és egy szörnyű látvány fogadott. Természetesen azonnal hívtam a mentőket. A megérkezésükig a diszpécser utasításait követve próbáltam a barátom életét megmenteni, de nem jártam sikerrel” – mondta Róbert barátja.

A kezei közt halt meg

„Hiába lélegeztettem a barátomat, hiába masszíroztam a szívét. Róbert tulajdonképpen a karjaim közt halt meg. Legalább 35 éve, a gyermekkorunk óta ismertem. A szülei már meghaltak, és mielőtt Sándort befogadta volna, egyedül élt”. Róbertet a két gyermeke és a testvérei gyászolják. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: illusztráció