A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitányságon lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást F. Sándor ellen. A nyomozást azért is rendelte el a rendőrség a férfival szemben, mert ellopott egy ruhababát a rajta lévő ruhával együtt. 

Próbababát lopott

A rendőrség szerint a 49 éves F. Sándor május 11-én, 12 óra körül egy 2. kerületi bevásárlóközpont egyik ruhaboltja elől ellopott egy próbababát a rajta lévő ruhával együtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

2. kerületből lopott

Ismét próbálkozott

Sikerén felbuzdulva másnap visszament az üzlethez, hogy ismét szerencsét próbáljon, azonban a bolt egyik alkalmazottja utánafutott. Amikor elérte őt, számonkérte a lopást, majd a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a tolvajt.

Részeg volt

A rendőrök megtalálták a férfinél a korábban ellopott nadrágot, azonban a tolvaj arra már nem emlékezett, hová tette a próbababát, ugyanis elmondása szerint a lopás elkövetésekor ittas volt.

Kihallgatták

Elfogása után a rendőrök bevitték a férfit a 2. kerületi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Korábban is lopott

A rendőrség szerint ugyanakkor a férfi ügyével nem a 2. kerületi rendőrkapitányság fog foglalkozni, mivel F. Sándor ellen a korábbi bolti lopásai miatt már folyamatban van egy eljárás a 11. kerületi kapitányságon. A férfi üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt felelhet.

Kunmadarason egy családi házból loptak

Egy másik bűneset kapcsán egy betörésről érkezett bejelentés a rendőrségre, miszerint április 22-én 12 óra 30 perc és április 26-án 9 óra között egy kunmadarasi családi házból egy ismeretlen elkövető ellopott több mint hatvanezer forintot. A bejelentést követően az egyenruhások helyszíni szemlét tartottak, adatokat gyűjtöttek, majd azonosították a feltételezett elkövetőt.

Elfogták a kunmadarasi tolvajt

Alkalmi munkát végzett

A 40 éves kunmadarasi férfit május 15-én előállították, és a tolvaj beismerő vallomást tett. Kihallgatásán elmondta, hogy szomszédjánál végzett alkalmi munkát, amikor átmászott a szomszéd kerítésén, majd bement a nyitott ingatlanba, és az ott talált készpénzt ellopta, majd visszament dolgozni. Időközben a pénzt a férfi elköltötte. A Karcagi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a férfival szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay