A helytakarékos megoldásokat mindenki keresi, nemcsak azok, akiknek kicsi a fürdőszobájuk. Most egy nagyon praktikus fürdőszobai bútort mutatunk be, ez pedig nem más, mint a mosógépszekrény! Lássuk, mi minden miatt jó ez a bútorzat!

A fürdőszoba berendezése

A fürdőszoba berendezésekor sok mindent figyelembe kell venni, érdemes ilyenkor szétnézni a neten, ötleteket meríteni. A Homelux webáruház álló fürdőszobaszekrényt, alsó és felső szekrényt, mosdószekrényt is kínál a komplett fürdőszobabútorok mellett. Innen remekül lehet tájékozódni, inspirálódni, ha a helyiségbe való bútorokat, szanitereket keresünk, hiszen a Homelux lakberendezési webáruház az otthonok szakértője.

A fürdőszobaszekrény az egyik legfontosabb eleme a berendezésnek. Persze a zuhanykabin, a mosdókagyló és a WC kiválasztása, a csempe színének meghatározása élvezi a prioritást, de azok, akik előregondolkodnak, jól tudják, hogy a piperéknek, törölközőknek, tisztítószereknek is kell a hely.

Ahhoz, hogy a helyiségben használt tárgyakat tárolni tudjuk, minden szabad kapacitást ki kell használnunk. A fiókos és polcos szekrények mellett a mosógépszekrénynek is nagy hasznát vehetjük.

A mosógépszekrény: mi is ez?

Talán sokan nem is hallottak még a mosógépszekrényről. Pedig ez egy nagyon praktikus bútor, amely a konyhában, fürdőszobában, mosókonyhában is elhelyezhető. A célja pedig nem más, minthogy egységes képet alakítson ki a helyiségben, emellett tárolóként is szolgál.

Nem arról van szó, hogy zárt ajtók mögé kell dugnunk a mosógépet! A mosógépszekrény alul nyitott, valójában egy hosszú lábakon álló szekrény, melynek alsó részébe az elöltöltős gép beilleszthető. A mosógép fölött pedig polcrendszer, ajtós szekrény kínál sok helyet a tárolásra.

A mosógépszekrény tehát egyrészt esztétikusabbá teszi a fürdőt, másrészt segít rendszerezni az ott használt dolgokat. A szekrénybe tehetünk mosószert, öblítőt, színfogó kendőt, de bármilyen más fürdőszobai kelléket is.

Mi mindent kell tárolni a fürdőszobában?

Ahány ház, annyi szokás – tartja a mondás, és ez így is van. A fürdőszoba is mindenkinél más. Azonban ami közös: sok olyan tárgyat használunk itt, amelyek nem jó, ha szem előtt vannak.

A nők pipereholmijai, a férfiak borotválkozó felszerelése nem hagyható szanaszét, főleg, ha kisgyermekes családról van szó. Ugyanígy zárni kell a takarítószereket is, de a sok vécépapír-tekercs sem szép látvány. 

Van, aki a tiszta törölközőket is a fürdőben tartja, mások virágokkal díszítik a helyiséget. A helytakarékos tárolásban a dobozok, az ajtós szekrények lehetnek segítségünkre, a mosógépszekrény is nagyon praktikus. Ha találunk színben harmonizálót, akkor mindenképp szerezzünk be egyet, mivel a gép feletti polcokra sok mindent tehetünk. 

Néha a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. Nem kell a fürdőszoba kinézete miatt sem aggódni, ha szép és hasznos bútorokkal ékesítjük a helyiséget. Ebben mindenképp partner a Homelux webáruház!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.