Szinte felfoghatatlan tragédia rázta meg a csendes környék életét. Többen állítják, semmiféle jele nem volt annak, milyen borzalom fog történni.

Nem kegyelmezett

Az anyát egy vascsővel verhette agyon, másfél éves kisgyerekét pedig megfojthatta a 35 éves katona, akit a szombati, albertirsai kettős gyilkossággal gyanúsítanak – írja a Bors. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Saját maga hívta fel a rendőrséget

Korábban mi is hírt adtunk róla, hogy szombaton, kora délután érkezett bejelentés a 112-es segélyhívószámra, ahol egy férfi jelentkezett a vonal túlsó végén. Az illető közölte: megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azonnal helyszíni szemlét tartottak

A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a történtek vizsgálatát.

A másik gyerek megúszta a mészárlást

A kórházba vitt, 35 éves férfit jelenleg rendőrök őrzik – közölte oldalán a rendőrség. Mint kiderült, az elkövető ellen távoltartási végzés volt érvényben, amelyet a megölt nő húga is megerősített. Még egy közös, 10 éves gyermeke is volt Andreának és gyilkosának, akit szintén az anyuka nevelt, de a mészárlás napján nem tartózkodott a házban.

Nem volt látható előzmény

„Pénteken még nevetéstől és vidámságtól volt hangos a ház” – mondta el a lapnak az egyik szomszéd, aki szerint a meggyilkolt nő sosem említette, hogy korábbi párja agresszív lenne, vagy bármi más egyéb gond volna a férfival. Utóbbit a gyászoló apa és nagyapa is alátámasztotta.

Alig tudták megállítani

Őt a helyszínen a rendőröknek kellett lefogniuk, miután be akart menni a házba, hogy megnézze, mit tett szeretteivel a gyilkos.„Tegnap még itt ültünk és nevettünk” – tombolt a tragédiát átélő férfi, akit végül a másik lánya, a megölt Andrea húga tudott lecsillapítani.

Egyre gyakoribb esetek

„Ne akard őket látni, úgy emlékezz rájuk, ahogy utoljára láttad őket” – mondta a nővérét elveszítő asszony. Mostanában egyre több az olyan, a kriminalisztikában kiterjesztett öngyilkosságnak nevezett eset, ahol az elkövető jellemzően először családtagjaival, majd önmagával is végez – vagy legalábbis kísérletet tesz erre.

Aszódon is hasonló eset volt

Ez történt az aszódi, kettős gyerekgyilkosság esetében is, amelynek részleteiről mi is hírt adtunk. L. Tamás május 20-án álmukban kivégezte alvó lányait, majd egy tehervonat elé akart ugrani, de túlélte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Helyszínelők az albertirsai háznál

(Cikkünkben használt képeink forrása: MTI/Lakatos Péter.)