Parkoló autónak ütközött egy személygépkocsi Budapest 21. kerületében, a Hollandi úton. Az ütközés után a balesetet okozó jármű átszakította a csepeli strandfürdő kerítését, és a fürdő területén állt meg. A műszaki mentéshez riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a gépkocsit.

Parkolni akart

Csütörtökön, a reggeli órákban egy Toyota Corolla kombi közlekedett Csepelen, a Hollandi úton a Határ utca felől. A csepeli strand magasságában a sofőr balra, egy parkolóhelyre akart bekanyarodni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Jöttek szemből

Lassított, majd jelezte kanyarodási szándékát, a szemből, a Szent István út irányából tempósan érkező Opel Astrát vezető férfi pedig kissé túlreagálta a helyzetet. Megijedt a Corollától, emiatt jobbra rántotta a kormányt, így azonban lehaladt az útról, majd egy parkoló Volkswagen Passat CC jobb elejének csapódott. (A strand igazgatója szerint a Passat éppen ki akart állni)

Helyszíni felvétel:

Fotó a helyszínről:

Átszakította a kerítést

Az Opelt ez az ütközés még nem állította meg, tovább haladva nekihajtott a strand fémkerítésének, átszakította azt, majd bent, már a strand területén is csak néhány méter megtétele után fejezte be a kirándulását, méghozzá egy fenyőfának ütközve.

Helyszíni felvétel:

Megsérült

A többszöri ütközés következtében az Astra sofőrje enyhébb fejsérülést szenvedett, őt a helyszínen megvizsgálták a mentők, de végül nem kellett kórházba szállítaniuk. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították az Opelt, majd segítettek a műszaki mentésben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: G.K.