Bombariadó volt szerda reggel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A 2A terminált egy gazdátlan csomag miatt kellett váratlanul kiüríteni, ami csaknem félórás kellemetlenséget okozott az utazóknak.

Gazdátlan csomag

Bombariadó volt szerda reggel a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A terminált egy gazdátlan csomag miatt kellett váratlanul kiüríteni, ami kevesebb mint fél órás kellemetlenséget okozott az utazóknak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A protokoll szerint

„2023. 08. 09-én a Liszt Ferenc Repülőtér 2A termináljának checkin területét egy magára hagyott csomag miatt a vonatkozó protokoll értelmében ki kellett üríteni. A szükséges átvizsgálás 08:09 és 08:20 között lezajlott, a riasztás negatívnak bizonyult. Ezután az utaskezelés a megszokott rendben folytatódott – válaszolta a Blikk megkeresésére a Budapest Airport Zrt. sajtócsoportja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bombariadó az áruházban

A BudaPestkörnyéke.hu májusban írt arról, hogy a Pátyi Önkormányzati Rendészet tájékoztatása szerint bombariadó volt a pátyi Tesco Express üzletben. A gyalogos forgalmat elterelik és bombakutatóvizsgálták át a helyszínt. A vizsgálat lezártáig az áruház zárva volt, utána újra betérhettek a vásárlók.

Rendőrök a budakeszi Tescoban!

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról is, hogy váratlanul rendőrök jelentek meg Budakeszin, a Tesco szupermarketben. Arra szólították fel a dolgozókat, vásárlókat, hogy azonnal hagyják el a boltot. Hangosbemondón is szóltak, hogy mindenki menjen ki az épületből.

Parkolóban várakoznak

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy cikkünk megjelenésekor is az alkalmazottak csoportosan a parkolóban állnak.

Nem tudták, mi történik

A Tesco-ruhás dolgozok nem tudják, miért küldték ki őket, miért vontak kordonnal körbe a szupermarketet.

Bombariadó is lehet

A helyszínen azt mondták, hogy bombariadó, de ezt senki sem erősítette meg, a helyszínen tartózkodó rendőrök nem beszélhettek.

Szalagok az áruház körül

A Tesco biztonsági őrei láthatóan együttműködnek a rendőrökkel, két rendőrautó van a helyszínen, az áruházat megközelíteni sem lehet, kordon szalag van körülötte – írtuk helyszíni beszámolónkban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a Liszt Ferenc Repülőtér. Fotó: archív.