Részegen, padlógázzal tolatva ütött el egy 8 éves gyereket és egy asszonyt egy friss jogsis srác Kisvárdán, majd leparkolt és egyszerűen elsétált a helyszínről. Az eset még a nyáron történt, most derült ki, hogy az Ügyészség milyen büntetést kér. Amikor ezt meghallotta az édesanya kiakadt, hogy csak ennyi jár ezért a disznóságért.

Súlyosan megsérült a kisfiú

A gázolás még a nyáron történt: a gyerek a kocsi alá szorult, súlyosan megsérült, intenzív osztályra került, de állapota stabil volt. „Megláttuk, hogy elkezdett tolatni egy autó, nagyon hangosan. Annyira emlékszem, hogy elütött és többször is átment rajtam” – mesélte édesanyjának a kórházi ágyán a történteket az elgázolt 8 éves Attila. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem állt meg

A kisfiú édesanyja is végignézte a balesetet: „Többször nekiment a gyerekemnek. Utána szaladtam, nem tudom hogyan történt. Ahogy nem tudott tovább menni, azt láttam, hogy irányt váltott, elment előre” – mondta az RTL-nek könnyek között az édesanya.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Részeg volt

Az autóval az azt vezető fiatalember később leparkolt, majd elsétált. Láthatóan részeg volt. A gázolót nem sokkal később megtalálták a rendőrök, ám büntetlen előélete miatt szabadlábon várhatta a tárgyalást. Most kiderült, milyen büntetést kér az Ügyésség.

Tiltsák el a járművezetéstől

Szilágyi László, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője elmondta, a fiatal sofőrt segítségnyújtás elmulasztásának büntettével és ittas járművezetéssel vádolják. Azt kérték a bíróságtól, hogy pénzbüntetést kapjon és hosszabb időre tiltsák el a járművezetéstől.

Elégedetlen az édesanya

A sérült fiú édesanyja szerint ez nem elegedő büntetés. Azt mondja, a kisfia még most sem felejtette el, amit átélt. Nagyon fél az autóktól és rendszeresen megkérdezi, hogy visszanőtt-e a haja ott, ahol megsérült. A vétkes sofőr ügyvédein keresztül küldött bocsánatkérő levelét elkésettnek érzik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció