A Pátyon balesetező férfit a tűzoltóknak és a mentőknek közösen kellett kiemelniük a roncsból. A sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Egyből segítettek

A baleset a Pátyról Budakeszire vezető úton történt. A helyszínre a mentősökön kívül a Páty Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai érkeztek ki, akik azonnal a sérült sofőr segítségére siettek. „Négy fővel érkeztünk a helyszínre. Egy őz ugrott ki egy autó elé” – írták a helyi tűzoltók a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Totálkáros lett az autó

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Beszorult az autóba

„A vezető már nem tudta elkerülni az ütközést és nekiment az állatnak. Az utána jövő autó sofőrje ezt későn vette észre és az autót kikerülve a fák közé hajtott. A jármű súlyosan roncsolódott. A sofőr egyedül utazott. Őt a mentősökkel közösen, board hordágy segítségével emeltük ki a roncsból.”

Nem sok maradt az autó elejéből

Nem találták meg a szarvast

„Súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A másik autóban csak kisebb kár keletkezett a vezető nem sérült. Az állatot nem találtuk a helyszínen. A kiérkező Bálint/I hivatásos egységgel közösen biztosítottuk a helyszínt” – zárult a poszt.

Állatszőr az egyik balesetező autón

Szekszárd közelében történt

Ahogy írtunk róla, szarvascsordával ütközött egy autó a 6-os főúton – egy állat elpusztult. Az autóban kinyílt a légzsák, így a sofőr nem sérült meg.

Az egyik szarvas megúszta

Az egyik állatot elütötte egy arra jövő autó, de viszonylag szerencsésen megúszta a balesetet, mert ugyan berepült az árokba, de utána tovább tudott futni. – írja a Baleset-info portál.

A másik elpusztult

Az utána jövő nem volt ilyen szerencsés: megcsúszott, feje az autónak ütközött, és azonnal elpusztult. A másik négy vadnak sikerült elkerülnie az ütközést. Az autóban kinyíltak a légzsákok, így személyi sérülés nem történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Páty Község Tűzoltó Egyesülete