Pénteken, a hajnali órákban baleset történt az 1-es számú főút 30. kilométerénél, a bicskei elkerülő szakaszon.

Így történt a baleset

A Budapest felől Tatabánya irányába haladó Nissan Navara pickup férfi sofőrje elaludt vezetés közben, a Navara ennek következtében az úttestről lesodródva az árokban több fát is kidöntött, majd a bal oldalára borult, végül a töltés aljára csúszott és a bal oldalán állt meg.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lesodródott az útról

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kórházba került a sofőr

A pick-up vezetője használta a biztonsági övét, ennek hatására komolyabb sérülést nem szenvedett, önerejéből el tudta hagyni a roncsot. Őt a mentők a helyszínen megvizsgálták, majd további vizsgálatokra kórházba szállították.

Sérült az autó eleje

Lezárták az utat

A sofőrön kívül más személy nem tartózkodott a Nissanban.  Az oldalán heverő Navarát a délelőtti órákban darus autómentő állította vissza a kerekeire, majd húzta ki az árok mélyéről, a műszaki mentés ideje alatt félpályán haladhatott a forgalom.

Elszállították a roncsot

Egyből segítettek

Ahogy írtunk róla, baleset történt a Pátyról Budakeszire vezető úton. A helyszínre a mentősökön kívül a Páty Község Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai érkeztek ki, akik azonnal a sérült sofőr segítségére siettek. „Négy fővel érkeztünk a helyszínre. Egy őz ugrott ki egy autó elé” – írták a helyi tűzoltók a Facebookon.

Totálkáros lett az autó

Beszorult az autóba

„A vezető már nem tudta elkerülni az ütközést és nekiment az állatnak. Az utána jövő autó sofőrje ezt későn vette észre és az autót kikerülve a fák közé hajtott. A jármű súlyosan roncsolódott. A sofőr egyedül utazott. Őt a mentősökkel közösen, board hordágy segítségével emeltük ki a roncsból.”

Nem sok maradt az autó elejéből

Nem találták meg a szarvast

„Súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A másik autóban csak kisebb kár keletkezett a vezető nem sérült. Az állatot nem találtuk a helyszínen. A kiérkező Bálint/I hivatásos egységgel közösen biztosítottuk a helyszínt” – zárult a poszt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helszíni fotó – Forrás: Autómentő 0-24