Elfogtak egy 31 éves tápiószecsői férfit a nagykátai rendprök miután az a gyanú szerint a tilos jelzés ellenére vasúti átjáróba hajtott, egy érkező vonatnak ütközött, majd az egyik utasával a helyszínről elfutott.

Autó ütközött vonattal

Tápiószecsőn a fényjelző tilos jelzése ellenére, a sorompót kikerülve egy autós a Szolnok felől érkező tehervonat elé hajtott. A mozdonnyal ütköztek, majd a kocsi egy oszlopnak csapódva megállt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Október 17-én történt

A rendőrök, a mentők és a katasztrófavédelem egységei percek alatt a helyszínre érkeztek, ahol földön fekve találtak rá a gépkocsi egyik sérült utasára, a vonat mozgásképtelen volt és a vasúti pályát eltorlaszolta.  A mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba az utast – írja a rendőrség honlapja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összeroncsolódott autó

A rendőrség felvétele

Kiderült, korábban eltiltották a járművezetéstől

Miközben a rendőrök rövid idő alatt kiderítették, hogy az autót egy 31 éves helyi férfi vezette, aki a baleset után másik utasával kikászálódott a roncsból és elfutott a helyszínről.

A menekülőknek is szükségük volt mentőre

A 48 éves utashoz, valamint a 31 éves sofőrhöz később otthonukba mentő érkezett, majd a sérülteket kórházba vitték.

Órákig állt a vasúti forgalom

A helyszínelés és a mentési munkálatok órákig tartottak, a mozgásképtelenné vált mozdony és az összetört autó eltorlaszolta az utat.

Ez is érdekelheti

Csütörtök délután Üllő és Monor között mintegy fél órán át csak korlátozással közlekedhettek a vonatok, mert meghibásodott a biztosítóberendezés. A menetrendszerű közlekedés fokozatosan áll helyre, néhány délutáni vonat menetideje a torlódások miatt 10-20 perccel is meghosszabbodhat a ceglédi vonalon – írja a MÁV.

Címlapfotó a rendőrség felvétele.