Élete végéig börtönben marad az a 42 éves berhidai férfi, aki megfojtotta volt élettársát, majd annak 2 éves kisfiát halálra szurkálta. A kettős gyilkosságot pedig rablásnak próbálta álcázni. A két áldozatra a nő házának vevői találtak rá.

Új társra talált az asszony

B. Zsolt 2018 tavaszán a munkahelyén ismerte meg a nála tizennyolc évvel fiatalabb nőt, aki emiatt szakított az élettársával és maga nevelte tovább a kétéves gyermekét. A férfi júliusban a nőhöz költözött, és hosszú távú, közös életet tervezett velük. Az asszony ezek után a korábbi élettárs tulajdoni hányadát megvásárolta és azt a kisfia nevére íratta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elege lett a férfiból

A kisgyermekes anyuka azonban többször is panaszkodott az anyjának, hogy B. Zsolt nem megfelelően bánik a gyermekkel. A nőnek elege lett a férfi viselkedéséből és a gyermekkel szembeni féltékenységéből, ezért szeptember közepén közölte vele, hogy szakítani akar, majd két nappal később gyermekével együtt visszaköltözött a volt élettársához.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Búcsútalálkozót beszéltek meg

B. Zsolt nem tudott belenyugodni ebbe, de a nő visszautasította a közeledését. A fiatal nő végül beleegyezett abba, hogy amikor ottmaradt dolgaikért visszamennek a Baglyas-szőlőhegyi házba, akkor a férfi elbúcsúzzon tőle.

Véglegesen szakított a férfival

A nő visszament a kisfiával a házba, hogy ottmaradt dolgaikat becsomagolják és két nappal később elszállítsák. B. Zsolt másnap délután megérkezett a házhoz, ahol a nővel beszélgetett, együtt dohányoztak, eközben sört fogyasztott. A beszélgetés során a nő ismét egyértelművé tette, hogy a szakítással kapcsolatos döntése végleges.

Masszírozta, majd megfojtotta

A nő fejfájásra panaszkodott, ami miatt a férfi a kanapén mellé térdepelt, 15 percig a halántékát masszírozta, majd hirtelen két kézzel megragadta a nyakát, és addig szorította, amíg a nő meg nem fulladt.

Leszúrta a gyereket

Ekkor ment be a szobába a kétéves gyermek, aki sírva édesanyját szólítgatta, és felmászott mellé a kanapéra. A férfi megragadta a kicsit, bevitte a gyerekszobába, majd egy konyhakést vett magához, és azt a földön fekvő gyermek mellkasába szúrta, majd anélkül, hogy a kést teljesen kihúzta volna, azt kismértékben visszahúzva ismét a kicsi mellkasába szúrta.

Elvérzett a kisfiú

A gyerek a fokozódó vérveszteség miatt a szúrásokat követően perceken belül eszméletét vesztette, majd néhány perc múlva elvérzett.

Rablásnak álcázta a gyilkosságot

A férfi igyekezett rablógyilkosságnak beállítani a dolgot, ezért betörte a bejárati ajtót, és feldúlta a szobákat, az értékesebb műszaki cikkeket pedig a melléképületben elrejtette, a helyszínről pedig elvitt 23 ezer forintot.

A vevők találtak rá a meggyilkolt nőre

“Gergő, a kis unokám édesapja azzal hívott fel kétségbeesetten, hogy valami baj lehet, mert a lányom, akire a ház vevői rátaláltak, nem mozdul” – mondta az egyik bírósági tárgyaláson a gyászoló édesanya és nagymama.

Tényleges életfogytiglan

Csütörtökön, a Győri Ítélőtábla helybenhagyta az elsőfokú bírósági ítéletet, a kettős gyilkossággal vádolt B. Zsoltot tényleges életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: B. Zsoltot kísérik a rendőrök – Forrás: police.hu