Nem volt elég sör otthon, ezért ült autóba egy ittas férfi Békés megyében. Boltba ment, közben elsodort egy kerékpárost. A baleset után nem állt meg, nem segített a sérültnek.

Fiával biciklizett az anya

Egy tótkomlósi nő és fia, a járdán haladtak kerékpárral, amikor egy zebrához értek, le akartak szállni a kerékpárról, hogy gyalogosan menjenek át a túloldalra, egy autó tűnt fel a semmiből, ami elsodorta őket még mielőtt leszálltak volna a bicikliről. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A sofőr nem állt meg

A kocsi vezetője nem állt meg, elhajtott a helyszínről anélkül, hogy segített volna nekik. A férfi hazament, de a háza előtt nem tudott bekanyarodni a beállóra, árokba hajtott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bement a rendőrségre

Amikor a rendőrök elszámoltatták, először tagadta, hogy köze lenne a kerékpáros balesethez, másnap azonban önként ment be a rendőrségre vallomást tenni.

Sörért ment a boltban

Elmondta, hogy aznap nem dolgozott, otthon italozott, megivott nyolc doboz sört. Amikor már nem volt több söre úgy érezte, neki még nem volt elég, tovább akar inni, ezért kocsiba ült, hogy elmenjen a boltba még néhány literért.

Ittaságára fogta tettét

Tisztán nem emlékszik a történtekre, de tudja, hogy ütközött a kerékpárossal. Azért nem állt meg, mert ittas volt és tartott a rendőri intézkedéstől.

Büntetőeljárást indítottak

Az Orosházi Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása és ittas járművezetés miatt büntetőeljárást indított ellene és kezdeményezte vezetési jogosultságának szüneteltetését.

Nyomoznak az ügyben

A rendőrség a baleset után elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. október 19-én elküldte az ügyészségre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: illusztráció