Bombariadó van jelenleg Pátyon, a Tesco Express áruházban. A vizsgálat lezártáig korlátozzák a forgalmat. Nem sokkal ezelőtt arról számoltunk be, hogy váratlanul rendőrök jelentek meg Budakeszin, a Tesco szupermarketben. Arra szólították fel a dolgozókat, vásárlókat, hogy azonnal hagyják el az áruházat. Cikkünk frissül.

Bombariadó az áruházban

A Pátyi Önkormányzati Rendészet tájékoztatása szerint bombariadó van a pátyi Tesco Express üzletben. Jelenleg a gyalogos forgalmat elterelik és várnak a bombakutató megérkezésére. A vizsgálat lezártáig az áruház zárva volt, azóta újra látogatható. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rendőrök a budakeszi Tescoban!

A BudaPestkörnyéke.hu nem sokkal ezelőtt arról számolt be, hogy váratlanul rendőrök jelentek meg ma 14:45-kor Budakeszin, a Tesco szupermarketben. Arra szólították fel a dolgozókat, vásárlókat, hogy azonnal hagyják el a boltot. Hangosbemondón is szóltak, hogy mindenki menjen ki az épületből.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Parkolóban várakoznak

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy cikkünk megjelenésekor is az alkalmazottak csoportosan a parkolóban állnak. A Tesco-ruhás dolgozok nem tudják, miért küldték ki őket, miért vontak kordonnal körbe a szupermarketet.

Bombariadó is lehet

A helyszínen azt mondják, hogy bombariadó, de ezt senki sem erősítette meg, a helyszínen tartózkodó rendőrök nem beszélhetnek.

Szalagok az áruház körül

A Tesco biztonsági őrei láthatóan együttműködnek a rendőrökkel, két rendőrautó van a helyszínen, az áruházat megközelíteni sem lehet, kordon szalag van körülötte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvételeink Budakesziről

Helyszíni felvételünk Budakesziről

Helyszíni felvételeink Budakesziről

Helyszíni felvételeink Budakesziről

Kiemelt kép: várakozás a Tesco előtt. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu