Egy Porsche sofőrje előzött az autópályán, a mögötte haladó BMW-s azonban türelmetlen volt. Amint lehetősége nyílt rá, szabálytalanul, jobbról akarta megelőzni. Az esetről videó is készült.

Most került fel a videó

Három nappal ezelőtt készült az a felvétel, ami ma került fel az egyik legnagyobb videómegosztó portálra. A képsorokon az látható, hogy egy BMW és egy Porsche sofőrje kakaskodik egymással Polgárdi térségében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A BMW sofőrje türelmetlenkedett

A Porsche éppen hogy megelőzte a külső sávban lassabban haladó autót, amikor mögötte máris kibújt jobbról, és szabálytalanul előzésbe kezdett egy BMW. A Porsche sofőrje ezt aligha vette jó néven.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A Porsche sofőrje nem engedte vissza maga elé a BMW-t

A BMW indexelt balra, jelezve, hogy szeretné útját a Porsche előtt folytatni. A másik sofőr azonban nem hogy nem segítette az előzést, hanem gázt is adott. Nem sokon múlt, hogy csúnya balesetbe torkolljon a két öntudatos sofőr harca.

Egymás mellett haladtak

A két prémium autó sofőrje egymás mellett haladt egy ideig. A BMW-s végül úgy is megpróbált átsorolni a Porsche sofőrje elé, hogy nem volt rá reális esély, hogy beférjen. Kis híján rászorította a szalagkorlátra a BMW-s a másik autót.

Nagyon veszélyes lett a helyzet

A külső sávban egy fehér színű autó haladt, őt megelőzte az egymással kakaskodó páros. Erre úgy került sor, hogy a két forgalmi sávban egymás mellett volt a három autó. Alig fértek el egymás mellett, nagyon balesetveszélyes volt a dolog.

Mindenki megúszta

Az esetről a BpiAutósok oldala számolt be, nekik küldte el egy olvasójuk a videót. Azt írta, mindenki ép bőrrel megúszta az esetet. Azt azonban hozzátette, nagy sebességnél indokolatlanul történtek az események.

Végül a kamerás autót is megelőzték

A kamerás autó hátulján volt rögzítve a képrögzítő eszköz, ami felvette, mi történt. Miután a kamerás autó kisorolt a külső sávba, megelőzte mindkét kakaskodó. A Porsche haladt elöl, mögötte a BMW.

Ezek is érdekelhetnek!

Kérdés, mi történt ezután

Arra már nem derült fény, hogy mindezek után folytatták-e egymással a harcot a német gépkocsik sofőrjei vagy sem. Csak remélni lehet, hogy végül belátták, hogy így nem szabad viselkedni a közúti forgalomban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az esetről készült videó

Kiemelt kép: Az egymással kakaskodó autósok – Forrás: BpiAutósok