Hatalmas rendőrségi razzia lesz hétfőtől egészen jövő vasárnapig a magyar utakon. A létező összes traffipaxot bevetik a rendőrök, így valóban sok sebességmérő lesz az utakon.

Nagyon figyelnek a rendőrök

Április 15-21. között fokozott ellenőrzést tart a rendőrség. Ebben az időszakban kiemelt figyelmet fordítanak a gyorshajtók kiszűrésére – áll a rendőrség közleményében. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Minden traffipaxot bevetnek

Az egész Európát érintő sebesség-ellenőrzési kampány keretében a magyar rendőrség április 19-én reggel hattól 24 órás Speedmarathont is tart, amelynek során az összes sebességmérő eszközt bevetve vadásznak a gyorshajtókra.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Bárki javasolhatott helyszínt

A Speedmarathon helyszíneit várhatóan néhány nap múlva jelenti be a rendőrség, ezekre bárki tehetett javaslatot. Vélhetően nagy meglepetést nem fognak okozni a traffipaxok, hiszen pont ott fognak mérni ahol eddig is gyakran mértek. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: illusztráció