A rendőrök keresik Nagy Józsefet.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság nyomozást folytat csalás vétségének gyanúja miatt.

A nyomozás eddigi adatai alapján a képen látható férfi 2020. július 3-án délelőtt pénzt kért kölcsön a sértettől, arra hivatkozva, hogy elromlott az autója és nincs nála pénz, hogy megcsináltassa, nem tud hazajutni.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ilyen és ehhez hasonló történetekkel a férfi országszerte több embert is megkárosított, alkalmanként borkereskedőnek adta ki magát és ígéretet tett, hogy a kölcsön visszafizetésekor ajándékot is fog adni annak, aki segített rajta.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fényképen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen munkaidőben (hétfő-csütörtök: 7.30-16, péntek: 7.30-13.30) a Dunakeszi, Tábor u. 2. szám alatt található Dunakeszi Rendőrkapitányságon.

Vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 06-1-236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén – írja a Police.

Kiemelt kép: Police