Az egri nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen rablás bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A jelenlegi adatok alapján egy ismeretlen személy 2020. augusztus 4-én 1 óra 30 perc és 1 óra 45 perc között Egerben, a Cifrakapu utcában odament egy járókelőhöz, akitől először tüzet kért, majd a sértettet a földre lökte és letépte a válltáskáját.

A legfrissebb hírekért kattints ide!

A férfi ezt követően elmenekült a helyszínről. A gyalogos a dulakodás közben súlyos sérülést szenvedett.

A keresett személy 20-25 év körüli, vékony testalkatú, körülbelül 180 centiméter magas, sötét, rövid hajú. Az elkövetéskor fehér színű, mintás pólót, sötét színű térdnadrágot és sportcipőt viselt.

<

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, továbbá a tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 1575-ös mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán.

<

Kiemelt kép: Police

<
<