Súlyos biciklibalesetet szenvedett az ismert sztárséf, Gordon Ramsay (ejtsd: gordon remszi) . Egy videóban mesélte el, hogy mi történt vele Amerikában. A sztárséf videóját a cikkünk alján nézheted meg.

Brutális hét

„Fájdalmaim vannak. Brutális hét volt. De valahogy átvészelem” – mondja a videóban Gordon, aki köszönetet mond a mentőknek és a kórházi dolgozóknak is, akik részt vettek az ellátásában. Azt mondta róluk: “csodálatosan végezték a munkájukat.” A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Lila krumpli

A sztárséf balesete még a hét elején történt az amerikai Connecticut államban. Az Instájára felkerült videóban arról beszél, hogy az oldalán látható zúzódás, terjedelmes véraláfutás miatt úgy néz ki, mint egy nagy lila krumpli.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Hatalmas sérülés

Gordon a videó mellé megosztott egy előtte-utána képet is, amelyen látható a baleset miatt a bukósisakján keletkezett hatalmas sérülés. Így nem véletlen tehát, hogy mindenkinek felhívja a figyelmét a bukósisak biciklizés közben viselésének fontosságára, mivel neki is azért nem esett nagyobb baja, mert a fején volt.

Nem lennék itt

„Kérem, kérem, kérem, viseljenek sisakot. Ha nem tenném, őszintén szólva, most nem lennék itt” – mondja a videóban a jól ismert milliárdos sztárséf. A videót alább nézheted meg. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Itt van Gordon Ramsay videója

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból