Egy másik kocsi pedig az árokba kötött ki. Itt az egyik utas magától nem tudott kiszabadulni, a tűzoltók beavatkozására volt szükség.

Itt történt az első baleset

Balesettel indult a kedd reggel Veszprém vármegyében, a Nagygyimót és Csót közötti szakaszon. Itt a 832-es számú főút 10. kilométerszelvényében egy kocsi fának ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Miért tért le?

A balesetben egy ember megsérült, a rendőrség fokozott óvatosságot kért mindenkitől az eset kapcsán. Az nem szerepel vármegyei rendőrkapitányság tájékoztatójában, hogy mi okozhatta a balesetet – ennek okát kideríteni alighanem a nyomozás lesz majd hivatott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A baleset után

Mindez távolabbról

Kísértetiesen hasonló baleset történt nem sokkal később

Ugyancsak személyi sérüléssel járó baleset történt pár órával később a 71-es számú főút Enying és Balatonakarattya közötti szakaszán. Itt nem sokkal fél 11 előtt egy gépkocsi ismeretlen okból az árokban kötött ki. A történtek során két ember megsérült, a helyszínelés idejére félpályás útzárral, rendőri irányítás mellett haladt a forgalom.

A helyszín látképe

A roncs autó

Totálkárosra tört a jármű

A tűzoltók segítsége is kellett

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) közlése szerint egy ember nem tudott kiszállni a járműből, így őt a műszaki mentést végző siófoki hivatásos tűzoltók emelték ki, miután feszítővágóval kinyitották a gépkocsi ajtaját, és láncfűrésszel megtisztították a körülötte lévő erdős területet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

(Cikkünkben használt képeink és információink a Veszprém Vármegyei rendőrség Facebook-oldaláról származnak.)