Halálos autóbaleset történt közel egy hónapja Mánfa és Pécs között. A balesetet túlélő, másik autóban ülő fiatal apuka olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy hetekig élet-halál között lebegett. Kivették a lépét, lélegztetőgépre került. Várandós felesége és másfél éves kislánya szorít Róbertnek.

Halálos baleset Mánfánál

Halálos baleset történt még november közepén a Baranya megyei Mánfa és Pécs között. Egy Volkswagen Passat és egy Audi RS6 sportautó ütközött a 66-os főúton.

Így nézett ki az Audi a baleset után

Forrás: TV2

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Frontálisan ütköztek

„November 19-én munkából tartott hazafelé a férjem a két kollégájával, amikor egyszer csak megtörtént a baj. Frontálisan ütköztek egy autóval, a 66-os úton, Mánfa közelében. A sofőr a helyszínen meghalt, a férjem és az anyósülésen ülő másik kolléga pedig életveszélyesen megsérült” – mondta az egyik túlélő felesége a Ripostnak.

Így nézett ki az autó, amelyben Róbert ült

Forrás: TV2

Eltávolították a lépét

Róbertet azonnal kórházba szállították, ahol életmentő műtétet végeztek el rajta, eltávolították a lépét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lélegeztetőgépre került

A baleset következtében a férfinak többszörös csigolya- és bordatörése lett. Károsodott a tüdeje is, ami miatt gégemetszést hajtottak végre rajta, és lélegeztetőgépre került.

Javul az állapota

Róbert azonban igazi harcosnak bizonyult és most közel egy hónappal a baleset után lassan, de biztosan javulni kezdett az állapota.

Második gyermeküket várják

„Az orvos azt mondta, lehet, hogy karácsonyra hazaengedik pár napra, aminek nagyon örülnénk. A kislányunk is nagyon várja haza. Január 25-re vagyok kiírva a második babánkkal, remélem, addigra már itthon lesz velünk” – mondta Dzsenifer. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Segítségre van szükségük

„Mi azonban elég rossz körülmények között élünk és nem tudom, tudjuk-e majd itthon ápolni. Szükségünk lenne speciális gerinctartó ágyra, rehabilitációs eszközökre és gyógyszerekre is, de fogalmam sincs, miből tudjuk ezeket előteremteni. Szeretném, ha újra egy család lennénk és ezért mindent meg fogok tenni. Ő életem szerelme és küzdeni fogok érte mindenáron” – mondta megtörten Dzsenifer.

A TV2 összefoglalóját a balesetről itt tudod megnézni

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: TV2