Kevinnek már nem is kell olyan sokat aludnia ahhoz, hogy a családja otthon felejtse, és Párizs helyett a betörőkkel vegye fel a küzdelmet. Ez viszont számunkra egyet jelent azzal, hogy már nem sok időnk maradt arra, hogy megtaláljuk mindenkinek a tökéletes karácsonyi ajándékot!

Mert bizony a december másról sem szól: az iskolai osztályok, a munkahelyi kollektívák húznak egymás között, a család szűkebb és tágabb értelemben is megajándékozza egymást, és akkor a barátokról még említést sem tettünk! De nézzük csak, hogyan érdemes nekiesni az előtted álló időszaknak, hogy ne sértődés, hanem örömködés legyen belőle!

Írj listát!

Az első és legfontosabb tanácsunk az, hogy írj egy listát azokról a személyekről, akiket meg kell, hogy ajándékozz. Akár közvetve, akár a gyermekeiden keresztül közvetlenül. Ha megvan a célszemélyek terjedelmes listája, akkor a következő lépés az ajándék ötletek összegyűjtése lesz.

Megteheted ezt akár úgy is, hogy egy halomba írod azokat az ötleteket, amik szerinted tökéletes karácsonyi ajándékok lehetnének, és persze csinálhatod azt is, hogy minden ünnepelt mellé odaírsz egy-egy lehetséges gondolatot. Már ha éppen van.

Mert általában ez okozza a legtöbb galibát. Akit ismersz, annak már annyi ajándékot vettél, hogy ellőttél minden lehetőséget, akit meg nem ismersz, annak meg egészen egyszerűen nem tudod, hogy mit vegyél, minek örülne.

Nos, ilyenkor van itt az ideje annak, hogy egy pohár forralt bor vagy forró csoki és az okostelefonod társaságában leülj, és felcsapj nyomozónak!

Gondold végig alaposan!

Némely személyek esetén elég lesz, ha átnézed a galériádat, és számtalan képet fogsz róla találni, amelyek közös emlékeket idéznek fel. Mások esetében az üzenetváltásotokat lesz érdemes felcsapni, és szemezgetni, hátha találsz elejtett célzást, egy-egy utalást azt illetően, hogy mi tenné boldoggá.

Ha egyik sem hoz eredményt, marad a jó öreg stalking, azaz a Facebook és Instagram profilok tüzetes felülvizsgálata. Onnan ugyanis látni fogod, ha valaki a humoráról híres, ha szeret főzni vagy utazni, ha szeret barkácsolni, odavan az ékszerekért, esetleg a jó borok vagy a gurmé ételek vonzzák.

Nézd meg a bejegyzéseket, a bejelentkezéseket, és máris közelebb kerülsz a megfejtéshez. Bárhová is vezet az út, az ajandek-otletek.hu webáruházában egészen biztosan mindenre találsz majd megoldást.

Szánj rá időt!

Amint látod, meglehetősen időigényes küldetés tud lenni az ajándékvadászat. Persze letudhatod annyival is, hogy beszalaszd a legközelebb eső pláza drogériájába, és lekapsz a polcról egy középkategóriás illatszercsomagot. Most már tele vannak a polcok, roskadoznak a választéktól. A kérdés csupán annyi, hogy felvállalod-e azt, hogy valóban ilyen fantáziatlan vagy épp nemtörődöm vagy. Tudsz-e úgy az ajándékozott szemébe nézni, hogy tudod, nem tettél meg mindent azért, hogy örömet szerezz neki? 

Nyugalom, még nem kell korbácsolni önmagad, még van időd az alapos és gondos kiválasztásra, gyerünk, szerezz be hozzá egy isteni forró italt!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: ajandek-otletek.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.